Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Sonata Antartika Live @ Six d.o.g.s. 21/11/15

Live και παρουσίαση του νέου δίσκου δίσκου με τον ευφυή τίτλο "#no_filter" από τους λατρεμένους σας Sonata Antartika, και τι άλλο θέλετε και τι να λέμε τώρα... Οπότε γιατί να μην πάτε six d.o.g.s. ξέρω γω; Θα έχει και τα ανερχόμενα Ορκ της Ραφήνας καθώς και τους Allen's Hand. Αυτά.

Δελτίο τύπου: " Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα. Κάθε 2-3 μήνες το ίδιο βιολί. Μέχρι και το σκουλγουέηβ έφτασε η χάρη τους. Και τώρα στο σιξ ντογκς. Τι κονέ έχουνε πια αυτοί οι ατάλαντοι, αν είναι δυνατόν. Τεσπά... Μιλάμε για τους Σονάτα Αντάρτικα. Αυτοί λοιπόν, με κάποιο τρόπο, κατόρθωσαν να βγάλουν δεύτερο δίσκο. Και έχουνε το θράσος να θέλουνε να μας τον παρουσιάσουνε κιόλας. Για να τελειώνουμε, 21 Νοέμβρη στο six d.o.g.s. να πάτε να τους δείτε τέτοιοι που' ναι και τέτοιοι που' στε, να ακούσετε το νέο τους έκτρωμα λάηβ, να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία.Μαζί τους οι, κατά τ' άλλα σώφρονες τύποι, Allen's Hand και τα Ορκ της Ραφήνας. Άντε, στο καλό. Τα'παμε. "

Sonata Antartika live: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015, Six D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα. Μαζί τους οι Allen's Hand και Τα Ορκ της Ραφήνας. Ώρα έναρξης 21:00, είσοδος 5 ευρώ. Click here for the Facebook event page.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...