Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΣΕΧΤΑ: "Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας ΙΙ" 04/12/15

Η ΣΕΧΤΑ PRODUCTIONS παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας ΙΙ" με τους Σέξπυρ, Ψ, Μαύρο Ήλο, Βασίλη από ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ, Νηφάλιες Τσιμπλήδες και τους stand-up comedians Αλέξανδρο Τιτκώβ και Χρύσα Κατσαρίνη. Στα dexx o Ψύχος από Το Κουρδιστό Πορτοχάλι.

Δελτίο τύπου: " Ήρθε η ώρα του πρόωρα προ-Χριστουγεννιάτικου μακελειού! Όλες οι υπερδυνάμεις του χώρου της εξωκοινοβουλευτικής καπιταλιστικής ακροαριστεράς ενώνονται για να σας παρουσιάσουν την απόλυτη μουσικοσατιρική παράσταση με τίτλο ‘’ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ’’ το ΙΙ. Μπροστά από τα μάτια θα περάσουν τα πάντα και οι αρκούδες, θρυλικοί χωρίς να είναι Ολυμπιακοί καλλιτέχναι όπως ο ΣΕΞΠΥΡ και ο γνωστός τoις πάσι και γκολ Ψ, stand up comedians πρώτης γραμμής εκτέλεσης όπως ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΙΤΚΩΒ και η ΧΡΥΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ και φυσικά σε ρόλο ειδικών καλεσμένων ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΟΣ που έρχεται από Αγγλία μόνο για αυτό το live και κάτι νομικά τραβήγματα, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΙΟΣ από ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ που τελειώνει από την δουλειά του νωρίς και οι ΝΗΦΑΛΙΕΣ ΤΣΙΜΠΛΙΔΕΣ γιατί έτσι. Στα dexx o διάσημος μόνος στην μητέρα του iPSYCHOS που έκανε και την αφίσα και θα κάνει και το teaser. Όλα αυτά στο ΧΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 Δεκεμβρίου με είσοδο 5 μόλις ευρώ. Τα υπόλοιπα τα δίνετε μέσα αν έχετε τα μέσα με την παράσταση να ξεκινάει μόλις έρθετε. Σας περιμένουμε και εμείς και άλλοι! "


"Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας ΙΙ": Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, Χυτήριο Theater & Art cafe, Ιερά Οδός 44, Αθήνα. Ώρα έναρξης: 21:30, είσοδος 5 ευρώ. Click here for the Facebook event page.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...