Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σέξπυρ / Μαύρος Ήλος live @ Bat City 28/09/13

Μεγάλο ψάρι πιάσανε οι ρεπόρτερ του KalfasBlog.com, ενώ αλίευσαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Το εν λόγω ψάρι το κάναμε sushi και το σερβίρουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα. 

[update] Βγήκε και δελτίο τύπου: " O ΣΕΞΠΥΡ, ο Μαύρος Ήλος, ο DJ BALAFOUTIS, διοργανώνουν ένα live για την παρουσίαση των νέων καλοκαιρινών τους αποτυχιών που θα κάνουν θραύση τους επόμενους μήνες στις ψυχιατρικές κλινικές όλης της Μάλτας. Με την αφορμή αυτή φωνάζουν το Λόγιο από τους ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ να πει κανένα τραγούδι, τον ΣΦΑΛΜΑ στην πρώτη αναμεταξύ τους εμφάνιση στο κοινό του σύμπαντος αυτού. Στα dexx ο διάσημος κιθαρίστας των Linkin Bizkit (Trendy HooliGuns δηλαδής), Themis Fad, ο οποίος είναι από την Αμερική και έχει και το studio HUMAN SUSHI. Το live έχει 6 ευρώ με σφύρα, οι πόρτες είναι χρυσεπίκιλτες και να ανοίγουν προς τα μέσα κατά τις 8. Στο live που θα γίνει στο BAT CITY, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα διατεθούν merchendize των TRENDY ΧΟΟΛΙΔΩΝ και της νέας μπλούζας του ΜΙΤΖΙΘΡΑΚΗ, ''ΝΤΟΥ ΓΙΟΥ ΛΟΒ ΜΙ'' "

Σέξπυρ, Μαύρος Ήλος, DJ Balafoutis live: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11. Είσοδος €6 με μπύρα. Μαζί τους: Λόγιος (ΤΡΙ.Π.Α.) και ΣΦΑΛΜΑ. DJ set by Themis Fad (Trendy HooliGuns). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Είσοδος €6 με μπύρα. Facebook event page εδώ



1 σχόλιο:

Έλα, πες την μαλακία σου...