Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Rock Youth Festival 2013 @ Μέγαρα 14/09/13

Οι Πολιτιστικές Απόπειρες και ο Δήμος Μεγάρων παρουσιάζουν για 1η χρονιά, τo Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον πρώην σταθμό ΟΣΕ δίπλα στην κεντρική πλατεία (στο parking), το μουσικό φεστιβάλ νεολαίας ROCK YOUTH FESTIVAL 2013. Το R.Y.F. eίναι ένα festival το οποίο θέλουμε να καθιερωθεί πλέον ως ένας θεσμός που στηρίζεται από τους φίλους του σκληρού ήχου και όχι μόνο. Στο μουσικό φεστιβάλ θα εμφανιστούν 8 από τις πιο ενεργές μπάντες της εγχώριας rock/metal σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη, το μόνο που χρειάζεστε είναι κέφι, διάθεση και μπύρες. θα υπάρχουν κ άλλες δραστηριότητες όπως skate, graffiti και αλλά για τα οποία θα σας ενημερώσουμε άμεσα! 

Σημειώσεις: Όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσω και θέλουν να παρευρεθούν στον χώρο,μπορούν να πάρουν (από Αθήνα) λεωφορείο από το Θησείο, το ωράριο των δρομολογίων είναι στο ακόλουθο Link: (ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ http://www.ktelattikis.gr/routes.php) και κατεβαίνετε στην στην στάση κεντρική πλατεία. Ή επίσης με προαστιακό στο εξής Link:http://www.proastiakos.net/page/dromolhogia-proastiakou-ose σημαντικό είναι να γνωρίζετε αυτοί που θα έρθουν με προαστιακό πως θα πρέπει να πάρουν ταξί το τηλ:2296029414 (περίπου 5 ευρώ κόστος)

Rock Youth Festival: Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013, πρώην σταθμός ΟΣΕ, Μέγαρα. Με τους: TRENDY HOOLIGUNS, UNIVERSE 217, RAW IN SECT, BREED THE TRAILS, SERENITY BROKEN, PROJECT ZEROED, DESERT NEAR THE END και DESERT DINGOS. Είσοδος ελεύθερη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...