Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Music Mash Festival 2013 - Teaser #2

Κοιτώντας τα events του καλοκαιριού που πέρασε, εμφανίζετε ο κίνδυνος να ξεχάσουμε τα αμέσως επερχόμενα. Έτσι, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του δεύτερου teaser video για το Music Mash Festival, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι έφτασε ο καιρόc! Ναι, την Κυριακή είναι! To KalfasBlog.com φυσικά και σας προτείνει να πάτε στο Κύτταρο να το δείτε, καθώς το στηρίζει και επικοινωνιακά.

Ακολουθούν (κλασσικά) δηλώσεις των διοργανωτών: " Η ώρα, η μέρα και ο κακός χαμός πλησιάζει επικίνδυνα. Οι trendy hooliguns γνωστοί από την επιτυχία τους "Ο ΑΕΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ", οι "MINDTHREAT" μια μπάντα όνειδος για την Ελληνική Παραδοσιακή μουσική, οι "DREAMS TO LET" που χορεύουν καρσιλαμά κρυφά από τις κοπέλες τους και οι νεοσύστατοι και θεόσταλτοι "INVERIA" θα συναντηθούν σε μια μάχη χωρίς μεθαύριο στο ΚΥΤΤΑΡΟ την Κυριακή 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για να δημιουργήσουν μέσω της επιτάχυνσης σωμάτων απαραίτητη βαρύτητα ώστε να δημιουργηθεί ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ. Η είσοδος θα είναι από ελεφαντόδοντο και κασμίρ στην τιμή των 8 ευρώ, και η καταστροφή θα ξεκινήσεις στις 7 να είναι οι ώρες σας! Σας περιμένουμε στο πρώτο σοβαρό MUSICMASH FEST 2013! "

Music Mash Festival με τους Trendy HooliGuns, Mindthreat, Dreams to let και Inveria: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:00, Κύτταρο,  Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα. Είσοδος €8. Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...