Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

MusicMash fest. @ Bat City 17/12/2011

To KalfasBlog.com, στηρίζοντας πάντα την ποιότητα και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, χορηγεί επικοινωνιακά το παρακάτω event. Και ναι, όπως καταλάβατε, οι φίλοι κι οι συνεργάτες μας από το MusicMash.gr, διοργανώνουν ένα φεστιβάλ, από το οποίο δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι πρωτεργάτες της εν λόγω ιστοσελίδας, Trendy HooliGuns!

Δελτίο Τύπου: Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη διοργάνωση που θα ανατρέψει τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης και θα ξαναφέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα και τους Παναθηναϊκούς. Το musicmash γιορτάζει τον ένα χρόνο ζωής του, τις 60.000 επισκέψεις του, τα 400 Posts του, τα 15 video και τις 100 περίπου συνεντεύξεις του, παρέα με εκρηκτικές μπάντες από ατσάλι και φρου φρου και αρώματα όπως είναι οι τιτάνες και κάτοχοι κατά τα 3/5 διπλωμάτων οδήγησης αυτοκινήτου Trendy HooliGuns, οι κατακρεωργηματικά και ασυγκράτητα τέλειοι Furor και οι αλαβάστρινοι 3FoldPain. Μια καλή παρέα που θα σπάσει το κεφάλι της στο BAT CITY το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου με είσοδο 8 ευρώ με μπύρα και με το JACK DANIELS να μοιράζει ουίσκια δώρο και με λεφτά. Ολόκληρη η συντακτική ομάδα του musicmash και η γυναικεία ομάδα αγοραίου έρωτα του Ελληνικού κυνοπουλίου θα σας περιμένει. Στηρίξτε τον αγώνα πρέπει να πληρώσουμε τον server!.

Trendy HooliGuns / Furor / 3Fold Pain live. Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11.  Είσοδος €8 με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.  Facebook event page here.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...