Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δ. Μεντζέλος Live @ 7sins 26/11/11

Μετά από μια πολύ χέβυ μέταλ εβδομάδα, ξαναβάζουμε τα φαρδιά μας καθώς ο πατριάρχης του κωμικού ραπ Δημήτρης Μεντζέλος, θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αθήνα. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε αυτό:

Ο living legend του εγχώριου hip hop Δημήτρης Μεντζέλος ζωντανά στο 7sins. Στις 26 Νοέμβρη και μέρα Σάββατο "Ο Ράπερ της Χρονιάς" και μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια, για πρώτη φορά μετά από 19 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στα υπόγεια για να μας χαρίσει ένα μοναδικό ζωντανό πρόγραμμα, πλαισιωμένος από την μπάντα του, τους VHS και τον DJ ALX. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστούν πολλοί φίλοι και συνεργάτες του (ΗΜΙΖ, Σέξπυρ, etsi de κ.α). Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Prejudice Reborn με τους βαρυμεταλους ήχους των Metallica καθώς και δικών τους κομματιών από το EP τους "Rain Must Full". Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η είσοδος είναι 10 euro με ΠΟΤΟ.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, 7sins,  Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Αθήνα, Δημήτρης Μεντζέλος (ΗΜΙΖ) live! Μαζί του οι Prejudice Reborn. Είσοδος €10 με ποτό, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...