Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τσοπάνα Rave vs Trendy HooliGuns live TEASER

Πάρτε ένα νέο teaser για την επερχόμενη συναυλία των Τσοπάνα Rave με τους Trendy HooliGuns, που θα γίνει το Δεκέμβριο στο Κ44! Και μαζί, δώρο, και ένα δελτίο τύπου!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στο Κ44, δύο μπάντες βγαλμένες από δύο διαφορετικές δεκαετίες. Δύο μπάντες με πολλά κότσια και χοιρομέρια. Δύο μπάντες που διαθέτουν χαρακτηριστική νοηματική και μουσική σατυρική φρικαλεότητα.

Από την μια, οι TSOPANA RAVE οι οποίοι σημάδεψαν μια ολόκληρη δεκαετία και συνεχίζουν και σημαδεύουν σαν ελεύθεροι σκοπευτές στατικούς μα και αυτοκινούμενους στιχουργικούς μα και μουσικούς στόχους. Η ΚΟΡΝΗΛΙΑ, ενώ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ πως δεν είναι NINJA, μη λέγοντας ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ήρθε με βρήκε και μου είπε, ΔΩΣΕ ΜΟΥ 2 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ, με ακούς ΜΙΛΑ ΡΕ και ΜΗ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Από την άλλη οι TRENDY HOOLIGUNS μια μπάντα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει χορευτικές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα μύριες, κακομοίριες και χρυσεπίκηλτες έχοντας και 15+ clip, αριθμό ρεκορ για τον Παγκόσμιο οργανισμό Ολυμπιακών Ακινήτων! Θα μας πουν πόσο ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ είναι οι ΜΠΑΤΣΟΙ, θα μας φωνάξουν ΜΩΡΗ, ΠΡΟΚΑ, μην ερωτεύεσαι την ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ, και ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ γιατί ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ και δεν ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ναούμε!Όλα αυτά με 6 ευρώ με μπύρα και ποπ κόρν στο Κ44 όπως ξαναείπαμε στο γκάζι, με τις πόρτες να ανοίγουν 9 και μισή και να κλείνουν ερμητικά με τάσι!Σας περιμένουνε!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...