Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σπ. Γραμμένος live @ Σταυρός Του Νότου 08/11/13

Ο Σπύρος Γραμμένος ανεύθυνος και απερίσκεπτος, αψηφώντας τον κίνδυνο και τους νόμους της φύσης και αδιαφορώντας για το αν θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, εμφανίζεται στον Σταυρό Του Νότου μόνο για μια νύχτα την Παρασκευή 8 του Νοέμβρη! Ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και ρίχνει τις τιμές ένα cent από πέρυσι δίνοντας την δυνατότητα στο επισκέπτη να εισέλθει στον χώρο με 9.99€, κάνοντας έτσι ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο… μα μια μεγάλη βουτιά στο κενό! Όσο για το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει τα παλιά του τραγούδια, τα καινούρια, τα πιο καινούρια και άλλα! Μην το χάσετε… γιατί έτσι!

Μαζί του τα «παιδιά» Γιώργος Καρδιανός στις κιθάρες, Andre Nikakis στο μπάσο, Τζιμ Σταρίδας στο τρομπόνι, Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα και ο Μάνος Στάγιας στην ηχοληψία. Οργάνωση παραγωγής: Stray Music

Σπ. Γραμμένος live: Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013, Σταυρός Του Νότου, Φραντζή και Θαρυπου 35-37, Νέος Κόσμος, Αθήνα. Ώρα προσέλευσης 22:30, είσοδος €9,99 με κρασί ή μπύρα. Τηλ. κρατήσεων: 2109226975Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...