Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ημισκούμπρια live @ FUZZ 06/04/13 REPORT

Η παρακάτω ανταπόκριση, γράφτηκε για το RockGenesis.gr στο οποίο και πρωτοδημοσιεύτηκε. Μπορείτε να δείτε την πρωτότυπη δημοσίευση εδώ: http://rockgenesis.gr/2013/04/13/imiz-fuzz-review/ Το κείμενο επιμελήθηκε η Κατερίνα Ζιώγου, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό είναι μια παραγωγή του KalfasBlog.com .
 
Έχω συνδέσει τα Ημισκούμπρια με τα εφηβικά μου χρόνια. In fact, έγραφα και τους στίχους από τα τραγούδια τους κι έβαζα στοίχημα με τον εαυτό μου πόσο καλά και γρήγορα θα τους μάθω. Οπότε το επετειακό live που κάνανε φέτος στο Fuzz για τα 17α γενέθλιά τους ήταν μια πολύ καλή αφορμή να τους δω και να τους ακούσω από κοντά και να τσεκάρω και τι θυμάμαι. «Πυρετός το Σαββατόβραδο» λοιπόν όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι τους και όντως έγινε χαμός!!!

Το warm up της βραδιάς το ανέλαβαν οι Trendy HooliGuns. Ήταν ξεσηκωτικοί, δυναμικοί, ερμηνεύοντας με περίσσιο ζήλο τις επιτυχίες τους, ό,τι έπρεπε για να ζεσταθεί το κοινό. Ο νέος δίσκος τους “Rise of the HooliGuns” βγαίνει από μέρα σε μέρα κι από ότι φάνηκε από το «Δεν ταιριάζετε» που ακούσαμε η μπάντα είναι σε εξαιρετική μουσική διέγερση!

Τα φώτα χαμηλώνουν και ναι, ήρθε η ώρα… Τα Ημισκούμπρια κάνουν δυναμική είσοδο αφού έχει προηγηθεί βίντεο με φωτογραφίες τους από όταν ήσαν παιδιά έως και σήμερα δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε την αναπόφευκτη σύγκριση τους χτες και του σήμερα! Εναρκτήριο άσμα; ΤΑ ΗΜΙΖ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! «Νωρίς», «Πυρετός το Σαββατόβραδο», «Με τη μαμά σου», «Αν ήσουν άλλος», «Το βουκολικό», «Δημόσιο 4EAVH», «Η μαγική τσατσάρα», «Πώς να σου το πω», «Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία» μερικά από τα τραγούδια τους που μας ξεσήκωσαν! Σάτιρα που δεν σταματούσε, κέφι αμείωτο και τα ΗΜΙΖ να δίνουν στο κοινό τους αυτό ακριβώς που περίμενε. Η βραδιά απέκτησε πιο συναισθηματικό χαρακτήρα όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Κώστας Καράβολας των Prejudice Reborn και συνόδευσε με την κιθάρα του τον Μeντζέλο στο τραγούδι «Α ρε πατέρα». Αμέσως μετά ο Μιθριδάτης μας χάρισε το νέο του τραγούδι «Ντου γιου λοβ μι» το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο. Στα plus του live η επί σκηνής συνεργασία των Ημισκούμπρια με τους Trendy HooliGuns σε ένα μικρό tribute στους Beastie Boys, ως φόρο τιμή στον εκλιπόντα Adam Yauch a.k.a. MCA. Personal surprise track? Το «Τρέχα Μαδαφακα» του Μιθριδάτη σε metal εκτέλεση με τους Trendy HooliGuns.

Για τη συνέχεια; Οι καλλιτέχνες της Imiz Biz Entertainment έδωσαν άφθονο πόνο στο κοινό. ΤΡΙ.Π.Α. κρου, Sexpyr με και άνευ τους Trendy HooliGuns, Stereo Mike, Don Freaka, Μαύρος Ήλος (με φόρεμα), QB Mix και DJ Vanilla παρήλασαν στη σκηνή. Οι 4 ώρες που κράτησε το συγκεκριμένο live δεν ήταν καθόλου κουραστικές και τα είχαν όλα. Τα Ημισκούμπρια δίνουν ραντεβού στους Θεσσαλονικείς για το Σάββατο 13 Απριλίου στο Block-33 και όποιος τους χάσει θα χάσει!!!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.
Τα παρακάτω βίντεο είναι από αυτό το κανάλι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...