Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Trendy HooliGuns live @ Τώρα Κ44 08/03/13

Το KalfasBlog.com σμπρώχνει και χορηγεί επικοινωνιακά άλλο ένα τζάμπα event. Ένα event γροθιά στα δόντια της κρίσης. Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη επικείμενη εμφάνιση των Trendy HooliGuns στο Γκάζι και στο ΤΩΡΑ Κ44, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο. Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω:

Δελτίο τύπου: " Την Παρασκευή στις 8 Μαρτίου, όπως κάθε καλό ματς και μουτς έτσι και αυτό του Δεκεμβρίου των Trendy στο Κ44 στο Γκάζι θα έχει τη ρεβάνς του. Αυτή τη φορά οι Trendy HooliGuns θα έχουν με το μέρος τους αγαπημένους τους Dreams to let και αναμένεται να γίνει κακός χαμός. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη αλλά αν θέλετε να τα φτιάξετε μαζί της δεν παίζει πρόβλημα. Πρόβλημα θα παίξει αν δεν έρθετε ενώ δεν έχει είσοδο γιατί στο επόμενο που θα έρθετε θα βάλουμε 500 ευρώ είσοδο αν δεν έρθετε. Σας περιμένομεν στο Κ44 με το ζόρι φιλώντας ένα αγόρι. "
 
Trendy HooliGuns live: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013, ΤΩΡΑ Κ44, Λ. Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, Αθήνα. Μαζί τους οι Dreams to let. Είσοδος ελεύθερη, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...