Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Top Posts for 2012

Άλλη μια φανταστική χρονιά για το αγαπημένο σας ιστόποτο (ναι για το KalfasBlog.com λέμε) τελειώνει σε λίγες ώρες. Οπότε σήμερα θα κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς, με βάση τα θέματα που εσείς αναδείξατε. Κι επειδή δεν καταλαβαίνετε, εννοώ με βάση των αναγνώσεών σας. Κοιτάχτε λοιπόν τι top 10 βγάλατε φέτος... Σα τα μούτρα σας είναι...



Στο νούμερο 10 αυτής της χρονιάς, αναδείξατε την ανταπόκριση της Ελπίδας Baphomet για το φανταστικό λάηβ των Homo Σάπιοι, God’s Desire, Disasters και Eyeland στο Eightball, στη Θεσσαλονίκη, στις 11 Μαΐου 2012.

Στο νούμερο 9, ο "Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Ninja", ο οποίος ανέβηκε ολόκληρος στο YouTube, αλλά αυτή τη στιγμή είναι κάτω λόγω χαζομάρας πνευματικών δικαιωμάτων. Μη σκάτε όμως, γιατί πλέον μπορείτε να το δείτε στο DailyMotion.

08. Mpliax166 live @ Τώρα K44 15/01/12 PHOTOS
Στο νούμερο 8, η φωτοανταπόκριση από τη συναλία των ΜΠΛΙΑΧ 166 στο Κ44, που έγινε στις 15 Ιανουαρίου 2012

Στο νούμερο 7, ο δίσκος που τάραξε το ελληνικό χιπ-χοπ. ΤΡΙ.Π.Α. τούμπανο λοιπόν, παρουσίαση δίσκου και σύνδεσμος για δωρεάν κατέβασμα, αφού αυτός ο δίσκος δεν πρέπει να λείπει από πουθενά.

Καλοκαίρι 2012 και ένα summer hit, σαρώνει τα κλαμπάκια. Μια συνεργασία τιτάνων όπως του Σέξπυρ, Μαύρου Ήλου, DJ Balafoutis και της πασίγνωστης αοιδού Evelina, έφερε στ' αυτιά σας το hawt track "Ψευδαίσθηση", το οποίο τερμάτισε στην έκτη θέση του KalfasBlog Top 10 για αυτή τη χρονιά.

Η ετήσια λίστα του KalfasBlog με τις ζωντανές εμφανίσεις τον Anorimoi από την απαρχή της μπάντας, έφτασε την πέμτη θέση και ίσως η φετινή να τα πάει ακόμα καλύτερα!

Στην τέταρτη θέση το αποκλειστικό αφιέρωμα του KalfasBlog από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ "Ε όχι" των ΤΡΙ.Π.Α και του Σέξπυρ.

03. Anorimoi Star Wars intro (Ιωάννινα 2012)
Αποκλειστικότητα και αυτό το θέμα όπως και τα δύο επόμενα. Σπάνιο υλικό από την εισαγωγή αλά "Πόλεμος των Άστρων" από την εμφάνιση των Ανώριμων στα Γιάννενα στις 24 Φεβρουαρίου 2012, με τον Κόμη Βαργστάινερ να μονομαχεί επί σκηνής με φωτόσπαθο.

Κοινωνικό θέμα στη δεύτερη θέση, με την πρώτη φωτογραφία από το γάμο του Νεκροπεθαμένου των Anorimoi με την εκλεκτιτή της καρδιάς του, και δική μας φίλη, συνεργάτιδα και παραγωγού της εκπομπής "Shaggy lives!" στον RockGenesis.gr, Βίκη Δεναξά.

Και στην κορυφή του 2012, η πρώτη ζωντανή εκτέλεση τραγουδιού από τον επόμενο δίσκο που θα βγάλουν (λογικά το 2013) οι Anorimoi, στο Eightball, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2012.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...