Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Shaggy lives! (3x10) - 03/12/12

Το "Shaggy lives!", η εκπομπή που σας θυμίζει ότι ο Shaggy ζει, γιορτάζει τη 10η μετάδοση της για αυτή τη σεζόν, και φέρνει εσένα (ναι, εσένα) τον ακροατή της, για να καλύψεις το κενό της Βίκης, η οποία λείπει σε αποστολή του KalfasBlog στην Άπω Ανατολή. Ο ακροατής που διαλέξαμε να σε εκπροσωπήσει βέβαια έχει ήδη επιλεγεί και είναι η Παρασκευή από το μαγευτικό Περιστέρι, η οποία θα φέρει και μουσικές επιλογές, από μπάντες που δεν ακούω. Συντονιστείτε λοιπόν στις 21:00 στον RockGenesis Radio, για μια διαφορετική εκδοχή του "Shaggy lives!".

Και για φέτος κάθε Δευτέρα, από τις 21:00 και μέχρι τις 23:00, ο Κάλφας και η Βίκη Δεναξά a.k.a Dj Hathor, θα αναλάβουν τα μικρόφωνα και τις μουσικές επιλογές του RockGenesis Radio. Σας περιμένουμε όλους, και εσάς και τις φίλες σας, και κυρίως αυτές, για συζητήσουμε τα πάντα όλα, να ενημερωθούμε για τα πλούσια νέα της σκηνής, και φυσικά να ακούσουμε καλή και ποιοτική μουσική. Για να e-συντονιστείτε και να μας ακούσετε, μπάτε στο www.rockgenesis.gr, και θα δείτε ότι πλέον παίζει μόνο του! (Μπορεί να χρειαστείτε Windows Media plug-in για τον browser σας, ή και να χρειάζεται να κλείσετε το Adblock.) Μπορείτε να ακούτε επίσης μέσω τρίτων εφαρμογών τόσο σε PC, όσο και σε φορητές συσκευές με Android, εισάγοντας αυτό το URL: http://62.75.177.12:8006/ . Για να επικοινωνείτε με τους παραγωγούς της εκπομπής λάιβ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RockGenesis Chat που θα βρείτε στη διεύθυνση στο www.rockgenesis.gr/chat καθώς και το  Twitter, στο @BigKalfas και το Facebook, στη σελίδα "Official Blog of Kalfas" ( www.facebook.com/kalfasblog ). Όπως γίνεται συνήθως, μετά το τέλος της εκπομπής,  ο σύνδεσμος για την "κονσέρβα" της, θα δημοσιεύεται στα σχόλια της παρούσης ανάρτησης, για να την ακούτε όταν εσείς μπορείτε. Και μην ξεχνάτε, ο Shaggy ΖΕΙ!!!

Περισσότερα για την εκπομπή και τους συντελεστές της στο http://www.kalfasblog.com/p/shaggy-lives.html1 σχόλιο:

  1. DOWNLOAD LINK: http://www.mediafire.com/?mt6h3612dim9klc

    www.mediafire.com/kalfasblog > "Shaggy lives!" Radio show Season 3 > Shaggy_Lives_Radio_show_3x10_03-12-2012.rar

    O κωδικός είναι πάντα "Shaggylives!". Ναι θέλει και το θαυμαστικό στο τέλος, ναι είναι και case-sensitive και όχι δε θέλει τα εισαγωγικά.

    Το "Shaggy lives!" εκπέμπει ζωντανά κάθε Δευτέρα 21:00 - 23:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...