Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σέξπυρ / Μαύρος Ήλος / ΤΡΙ.Π.Α. live 10/11/12

Που είναι ο θεός σου τώρα; Έχεις πάει σε τόσο σκληρό λάιβ ποτέ; Θα αντέξεις τη σκληράδα του άμα πας; Τι να λέμε τώρα; Για το Σέξπυρ; Τα έχουμε πει. Για το ότι ο Μαύρος Ήλος θα πάρει τον ηλεκτρικό και θα κατέβει "Νέο Ηράκλειο" για να παρουσιάσει την "Επιστροφή του Βασίλη Μαυροτσούκαλου"; Για το ότι οι ΤΡΙ.Π.Α. κρου θα εμφανιστούν πρώτη φορά ζωντανά; Ότι θα χορέψει ο Θέμης; Ότι πίσω από τα dexx θα είναι ο DJ Vanilla; Είναι πάντως τιμή για το KalfasBlog.com να χορηγεί επικοινωνιακά αυτή τη συναυλία.

Δελτίο τύπου: " Τα ψέμματα τελείωσαν, ήγηκεν η ώρα. Η συνάντηση της χρονιάς είναι γεγονός. Θα είναι όλοι εκεί και το αποτέλεσμα αναμένεται να γράψει ιστορία. Ο ΣΕΞΠΥΡ της Imiz Biz Entertainment και των Trendy HooliGuns παρέα με τον Μαύρο Ήλο των Σκυλιών έχοντας ως special guest τους παντοδύναμους ΤΡΙ.Π.Α. CREW που με τα έργα τους συντάραξαν το πανελλήνιο, με άρχοντα των dexx τον DJ VANILLA και special dance show τον Themi Fad από Trendy HooliGuns  συναντιόνται σε ένα event που θα τυφλώσει αόμματους. Στις 10/11/12 στο REMEDY CLUB στο Ν. Ηράκλειο ο τόπος συνάντησης, 6 ευρώ με μπύρα το αντίτιμο και live μέχρι εσχάτων αν και τα έσχατα σε αυτό το live είναι ήδη εγγυημένα. Α, να αναφέρουμε επίσης ότι το live αυτό είναι το πρώτο των ΤΡΙ.Π.Α. και ότι ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΟΣ θα παρουσιάσει το νέο του τσιντί. Θέλετε και άλλα; "

Σέξπυρ - Μαύρος Ήλος live: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012, Remedy live club, Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο. Special guests: ΤΡΙ.Π.Α. CREW. Είσοδος €6 με μπύρα. Ώρα έναρξης 21:00. Facebook event page δε βρήκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...