Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Anorimoi live @ Θεσσαλονίκη 21/09/12 REPORT

Το KalfasBlog.com, μη έχοντας για ακόμη μια φορά κάτι καλύτερο να κάνει, βρέθηκε ως ανταποκριτής και χορηγός επικοινωνίας, το βράδυ της Παρασκευής, 21ης Σεπτεμβρίου 2012, στη Θεσσαλονίκη και στο Eightball, για να δει τους Anorimoi ζωντανά. Ναι, πάλι. Το τοπικό ΑΝΩΡΙΜΟ-πλήθος, είχε στερηθεί για σχεδόν έναν χρόνο την αγαπημένη του μπάντα, οπότε η προσμονή ήτανε μεγάλη. Σε αυτό προστίθεται και η παρθενική εμφάνιση του νέου ντράμερ, Μπόκολη. Δε χρειάζεται λοιπόν να πούμε πως η παρουσία του κόσμου δεν ήταν μόνο μεγάλη αριθμητικά, αλλά και ιδιαίτερα δυναμική. Να επισημανθεί επίσης ότι πρόκειται για την πρώτη συναυλία της νέας περιοδείας "Η 18η Κατσαρίδα tour 2012", για την οποία τυπώθηκε και νέο σχετικό μπλουζάκι, το οποίο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του merchandise εκείνο το βράδυ.

Στην ουσία του πράγματος, το νταβαντούρι ξεκίνησε κατά τις 21:20, για ακόμη μία φορά με τους Full Throttle, να αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της προθέρμανσης του κοινού. Το σετ τους περιελάμβανε κατά βάση κλασσικές heavy metal διασκευές, με τη μπάσα φωνή της Άλκηστης να ξεχωρίζει, και να οδηγεί το κοινό μέσα στο Eightball σε mosh-pits. Όλα αυτά για καμιά ώρα.

Μετά από λίγα λεπτά για τις απαραίτητες ανακατατάξεις επί σκηνής, εμφανίστηκε μπροστά στο πλήθος η μασκότ του νέου τουρ, ο Χοντρινέιτορ (he 'll be back). Αφού προλόγισε, η υπόλοιπη μπάντα ανέβηκε φορώντας γυαλιά ηλίου τερμινέιτορ, πάρα το έντονο σκοτάδι που επικρατούσε. Οι Anorimoi, ξεκίνησαν με πολύ δύναμη και χωρίς ανάσα τα πρώτα τραγούδια, πωρώνοντας άπειρα το λαό τους. Highlight της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού από τον επερχόμενο νέο δίσκο που θα βγει κάποτε, με τίτλο "Το μέγεθος μετράει". Ένα ντοκουμέντο που πρώτοι παρουσιάσαμε εμείς εδώ (γιατί είμαστε τόσοι καλοί) και μπορείτε να το δείτε παρακάτω, στην ακραία περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη. Φυσικά ο Κόμης Βαργκστάινερ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον επικείμενο γάμο του Νεκροπεθαμένου, για τις ανάγκες του οποίου ντύθηκε νύφη. Οι εκδηλώσεις λατρείας από το κοινό προς τους βασιλιάδες της φέτας, έδιναν κι έπαιρναν για πάνω από 2 ώρες που κράτησε το set τους, και η σεμνή τελετή έλειξε ως συνήθως με τον κόσμο να ανεβαίνει στη σκηνή και να γίνεται ένα με τα ινδάλματά του.

Όλες οι φωτογραφίες από τη βραδιά είναι συγκεντρωμένες στο αντίστοιχο άλμπουμ της σελίδας μας στο Facebook, και θα το βρείτε εδώ. Παρακάτω επίσης, θα βρείτε το αποκλειστικό "Το μέγεθος μετράει" και τις λίστες με τα τραγούδια που παρουσίασαν τα δύο συγκροτήματα. Μέχρι το επόμενο Anoritour, στέυ χέβυ!



Set-lists:

Full Throttle
01. I've got to rock (Saxon) 
02. Raise your fist (Running Wild)
03. In the name of tragedy (Motörhead)
04. Green Manalishi (Judas Priest) 
05. No Stop Signs (Full Throttle)
06. You can't stop rock 'n' roll (Twisted Sister) 
07. Metal law (Full Throttle) 
08. Freewheel burning (Judas Priest)
09. Son of a bitch (Accept)
10. Ton of Bricks (Metal Church)
11. Full Throttle (Full Throttle)
12. Rock out (Motörhead)

13. Overkill (Overkill)


Anorimoi
---. Χοντρινέιτορ
01. Ένα κεφτεδάκι τόσο δα
02. Καμικάζι
03. Κάμα Σούτρα

04. Ο ιερέας της πορσελάνινης θεάς 
05. Άσε κάτω το δίκαννο γιαγιά 
06. Φονιάς δονητής
07. Η χοντρή με γουστάρει 
---. Ασυναρτησίες Βαργκστάινερ  08. Ο Κάλος 
09. Στάσου λίγο
10. Το μέγεθος μετράει
11. Sonne (Rammstein cover)
12. Καλά να πάθεις 
13. Ο Παρθενικός Ιμάντας
---. Ασυναρτησίες Βαργκστάινερ (Γάμος)
14. Σκάσε ηλίθια
15. Σπάσε το σπυρί 
16. Η μπαλάντα του άστεγου 
17. Ρασοφόρος κέρβερος 
---. Ασυναρτησίες Βαργκστάινερ (Προσευχή)  
18. Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα
19. Η χειρότερη μέρα ever
20. Βαζελίνη
21. Καριόλα
22. Στο πρώτο ραντεβού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...