Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

RockGenesis.gr party @ Sold Out 19/10/12

Όλα κρίνονται από το πόσο αντέχουν στο χρόνο. Ακόμα και στις τηλεοπτικές σειρές, από την Τρίτη σεζόν κρίνεται αν θα αρχίσει να παίρνει ανοδική ή καθοδική πορεία το πράγμα. Αυτό σκεφτήκαμε κι εμείς: "Τι τηλεοπτική σειρά, τι σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών;". Για να σπάσουμε λοιπόν το ρόδι του τρίτου χρόνου λειτουργίας μας, θέλουμε και όλους εσάς!

Η ομάδα του Rockgenesis.gr σας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της τρίτης μας σεζόν! "Opening Season 3 Party" για να αποδείξουμε άλλη μια φορά πως η δική μας σειρά θα τραβήξει πολύ! Αγαπημένοι σας παραγωγοί στα dexx, παρουσίαση της βραδιάς και του νέου προγράμματος, δώρα για εσάς που μας στηρίζετε και μας εμπνέετε και πολλά άλλα που θα τα μάθετε, μόνο αν τολμήσετε να έρθετε… -Με την υποστήριξη του KalfasBlog.com-

Rockgenesis.gr Opening Season 3 Party: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012, 21:30, Sold Out Rock Cafe-Bar, Αγ. Λαύρας 5, Αιγάλεω (πεζόδρομος έναντι των goody's - 450m από το μετρό). Τηλ. 210 – 5901087. Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...