Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Shaggy lives! - Season 3

Κουλ νέα σας φέρνουμε και σήμερα... Αν και το περιμένατε, μετά την τεράστια επιτυχία της περσινής χρόνιας, η ραδιοφωνική εκδοχή του KalfasBlog επιστρέφει. ΞΑΝΑ. Ω ναι, η πρώτη και μακροβιότερη εκπομπή του RockGenesis.gr, ξεκινάει την τρίτη σεζόν της, τη Δευτέρα  17 Σεπτεμβρίου. Δε θα πούμε πολλά περισσότερα, γιατί α) θα τα ξέρετε ήδη και β) και να μην τα ξέρετε θα έπρεπε. Εν πάση περιπτώσει, ότι θέλετε να ξέρετε για την εκπομπή υπάρχει α) από κάτω, β) στην επιλογή "Shaggy lives!" στο κύριο μενού του ιστοτόπου μας.




Shaggy lives!
Μέγας τραγουδιστής των 90s, γλωσσοπλάστης και πιθανός μελλοντικός μεσσίας, ο Shaggy γεννήθηκε στις 22/11/1968 στο Kingston της Τζαμάικα. Την δεκαετία του '90 μεσουράνησε στην διεθνή μουσική σκηνή και έφτασε στο απόγειο της δόξας του με το "Mr. Boombastic" από τον ομώνυμο δίσκο (1995).  Το τραγούδι αυτό δε, έχει χαραχτεί στα μυαλά όσων έζησαν αυτή τη δεκαετία, και περιμένει νέα σεζόν της εκπομπής για να "ξυπνήσει", όπως θα ενεργοποιηθεί το γονιδίωμα "Ιχώρ" όταν έρθουν οι ΕΛ με τους ιπτάμενους δίσκους τους. Βέβαια τα ίδια λέγαμε και πρόπερσι και πέρσι, όπου μετά από 22 + 23 επεισόδια, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη. Όμως δεν πτοούμαστε. Όπως και ο Shaggy άλλωστε, που έχει καμία 10ετία να κάνει κάποιο major hit, όμως παρόλα αυτά ζει και είναι ακόμα ενεργός. Γι αυτό και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να δώσουμε άλλο τίτλο στην εκπομπή, εκτός από το "Shaggy lives!" Όπως καταλάβατε τα κοινά της εκπομπής με τον μεγάλο Shaggy έχουν τελειώσει καθώς κάθε Δευτέρα και για 2 ώρες ο Κάλφας και η Βίκη, θα συνεχίσουν για ακόμα μια χρονιά να σας βομβαρδίζουν με tr00 metal κάθε χώρου, με έμφαση φυσικά στο comedy και το μοντέρνο. Επιπλέον ποικίλη ύλη, σχολιασμοί, οι δικές σας παρεμβάσεις, προσκεκλημένοι, διαγωνισμοί, πλούσια δώρα, γυναίκες, λεφτά κτλ. έχουν θέση στο "Shaggy lives!". Σας περιμένουμε ξανά λοιπόν κάθε Δευτέρα στις 21:00, ΜΟΝΟ στο RockGenesis.gr! Και μην ξεχνάτε, ο Shaggy ΖΕΙ!!!


Kalfas of AKYPOI
Ο Κάλφας (η μαμά του τον φωνάζει Δημήτρη) έχει δε αποδειχθεί πολλά υποσχόμενος και αιώνια ανερχόμενος μουσικοσυνθέτης και back-up vogalist σε γνωστό επικό και επίσης αιώνια ανερχόμενο post-industrial avant-garde masturbation metal συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε μια δεκαετία μπροστά από την εποχή του, ενώ έχει κάνει guest εμφάνιση στο δίσκο "17 Κατσαρίδες" των AnorimoI. Ακολουθώντας τις αρχές του μεγάλου συγγραφέα Harln Elisson (πόνος δημιουργεί την τέχνη), ίδρυσε τους Άκυρους από φωτιά και ατσάλι στην πόλη της Λαμίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής του, στον τομέα της επιστήμης του καψίματος (πληροφορική). Η τέχνη του, επεκτείνεται και στο χώρο της εικόνας, έχοντας φωτογραφίσει / βιντεοσκοπίσει δεκάδες καμένα και μη συγκροτήματα επί σκηνής, ενώ έχει εργαστεί ως ανταποκριτής συναυλιών σε πάμπολλες ιστοσελίδες του χώρου. Ασχολείται επίσης με την παραγωγή βίντεο κλιπς, με αποκορύφωμα το "Γυμνοδρομίες" των ΜΠΛΙΑΧ 166. Επίσης φροντίζει τις γριές και προστατεύει τα δάση ως πρόσκοπος και είναι Άριστος Πελάτης της Πίττας του Παππού για τη δεκαετία 2002-2012. Ο Κάλφας, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη σύνθεση, οργάνωση και ψυχολογία συγκροτημάτων comedy metal. Εκμεταλλευόμενος αυτό, στην διεύθυνση www.kalfasblog.com, διατηρεί προσωπικό ιστολόγιο, το οποίο είναι η πρώτη και η πλέον οργανωμένη προσπάθεια προώθησης, διάδοσης και ενημέρωσης του κωμικού χώρου. Τέλος, ο Κάλφας είναι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας και ένθερμος υποστηρικτής του μοντέλου κοινωνίας όπου δε δουλεύει κανείς εκτός από τα ρομπότ, όπως προείπε ο μέγας Ασίμωφ. Παίζει γαλλικό κόρνο σε φιλαρμονική ορχήστρα, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα.

Βίκη Δεναξά

Η Βίκη Δεναξά δυστυχώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη της Αμερικής. Ξεπερνώντας αυτήν την μαθησιακή δυσκολία, επαναπατρίστηκε στα 12 της χρόνια να ζήσει την εφηβεία της στην μαγευτική Καλλιθέα, όπου και γνώρισε και αγάπησε την μέτσαλ μουσική. Σα γνήσιο καπιταλόσκυλο, τελείωσε το Deree σαν σύμβουλος πληροφορικής, σα γνήσια γκόμενα πήρε και ένα πτυχίο ονυχοπλαστικής, και σα γνήσια Ελληνίδα κάνει δουλειά παντελώς άσχετη απ'ό,τι σπούδασε. Έχοντας εντρυφήσει αρκετά (παραπάνω απ'όσο θα΄πρεπε, ίσως, μια γυναίκα) στο nu metal, extreme metal και greek masturbation metal (και όχι μόνο), και ενόψει του επικείμενου γάμου της με τον Necropethamenos των Anorimoi (καλά να πάθει), είναι έτοιμη να σας προσφέρει αιθέρια αστεία ακούσματα για μια ζωή. Αγάπη της τα σουβλάκια, οι μακρινοί περίπατοι στην παραλία (με σουβλάκια) και τα γατιά (αρκεί να μην της τρώνε τα σουβλάκια).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...