Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Shaggy lives! (3x02) - 24/09/12

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου επεισοδίου της τρίτης σεζόν, αποφασίσαμε να κάνουμε και δεύτερο. Μπορεί η Βίκη να απουσιάζει απόψε, καθώς θα παντρεύεται όλη τη βδομάδα μέχρι το Σάββατο, όπως λένε οι πληροφορίες, μπορεί και διάφορες άλλες γυναίκες να εγκατέλειψαν μόνο του τον Κάλφα στο στούντιο, αλλά ο Κάλφας θα είναι εκεί ρε. Προφανώς το κλίμα θα είναι βαρύ λόγω της ανελέητης εγκατάλειψης, γι αυτό θα το ρίξουμε στα μπουζούκια και στους βαριούς νταλκάδες. Είναι και τα 20 χρόνια Φλοίσβος σήμερα αν θυμάμαι καλά. Συντονιστείτε στις 21:00 για ακόμα ένα δίωρο δράμα.

Και για φέτος κάθε Δευτέρα, από τις 21:00 και μέχρι τις 23:00, ο Κάλφας και η Βίκη Δεναξά a.k.a Dj Hathor, θα αναλάβουν τα μικρόφωνα και τις μουσικές επιλογές του RockGenesis Radio. Σας περιμένουμε όλους, και εσάς και τις φίλες σας, και κυρίως αυτές, για συζητήσουμε τα πάντα όλα, να ενημερωθούμε για τα πλούσια νέα της σκηνής, και φυσικά να ακούσουμε καλή και ποιοτική μουσική. Για να e-συντονιστείτε και να μας ακούσετε, μπάτε στο www.rockgenesis.gr, και θα δείτε ότι πλέον παίζει μόνο του! (Μπορεί να χρειαστείτε Windows Media plug-in για τον browser σας, ή και να χρειάζεται να κλείσετε το Adblock.) Μπορείτε να ακούτε επίσης μέσω τρίτων εφαρμογών τόσο σε PC, όσο και σε φορητές συσκευές με Android, εισάγοντας αυτό το URL: http://62.75.177.12:8006/ . Για να επικοινωνείτε με τους παραγωγούς της εκπομπής λάιβ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RockGenesis Chat που θα βρείτε στη διεύθυνση στο www.rockgenesis.gr/chat καθώς και το  Twitter, στο @BigKalfas και το Facebook, στη σελίδα "Official Blog of Kalfas" ( www.facebook.com/kalfasblog ). Όπως γίνεται συνήθως, μετά το τέλος της εκπομπής,  ο σύνδεσμος για την "κονσέρβα" της, θα δημοσιεύεται στα σχόλια της παρούσης ανάρτησης, για να την ακούτε όταν εσείς μπορείτε. Και μην ξεχνάτε, ο Shaggy ΖΕΙ!!!

Περισσότερα για την εκπομπή και τους συντελεστές της στο http://www.kalfasblog.com/p/shaggy-lives.html1 σχόλιο:

  1. DOWNLOAD LINK: http://www.mediafire.com/?0m0nlnew6t0a172

    www.mediafire.com/kalfasblog > "Shaggy lives!" Radio show Season 3 > Shaggy_Lives_Radio_show_3x02_24-09-2012.rar

    O κωδικός είναι πάντα "Shaggylives!". Ναι θέλει και το θαυμαστικό στο τέλος, ναι είναι και case-sensitive και όχι δε θέλει τα εισαγωγικά.

    Το "Shaggy lives!" εκπέμπει ζωντανά κάθε Δευτέρα 21:00 - 23:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...