Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Shaggy lives! (3x01) - 17/09/12 - Season premiere

Έχουμε κρίση. Είσαι φτωχός και άνεργος. Και αν έχεις δουλεία, δουλεύεις αύριο το πρωί. Οπότε που πας ρε Καραμήτρο να βγεις έξω Δευτέρα βράδυ; Κάτσε μέσα στο pc σου να ακούσεις την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν "Shaggy lives!", ίσως της πιο κουλ εκπομπής στο σύμπαν. Ναι λοιπόν, το καλοκαίρι τέλειωσε επίσημα, καθώς γυρίσαμε πισω για να ροκάρουμε άσχημα τα ελληνικά ίντερνετς. Σε αυτό το επεισόδιο θα ασχοληθούμε εντατικά με την επέλαση της άπω-ανατολίτικης κουλτούρας στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Και για φέτος κάθε Δευτέρα, από τις 21:00 και μέχρι τις 23:00, ο Κάλφας και η Βίκη Δεναξά a.k.a Dj Hathor, θα αναλάβουν τα μικρόφωνα και τις μουσικές επιλογές του RockGenesis Radio. Σας περιμένουμε όλους, και εσάς και τις φίλες σας, και κυρίως αυτές, για συζητήσουμε τα πάντα όλα, να ενημερωθούμε για τα πλούσια νέα της σκηνής, και φυσικά να ακούσουμε καλή και ποιοτική μουσική. Για να e-συντονιστείτε και να μας ακούσετε, μπάτε στο www.rockgenesis.gr, και θα δείτε ότι πλέον παίζει μόνο του! (Μπορεί να χρειαστείτε Windows Media plug-in για τον browser σας, ή και να χρειάζεται να κλείσετε το Adblock.) Μπορείτε να ακούτε επίσης μέσω τρίτων εφαρμογών τόσο σε PC, όσο και σε φορητές συσκευές με Android, εισάγοντας αυτό το URL: http://62.75.177.12:8006/ . Για να επικοινωνείτε με τους παραγωγούς της εκπομπής λάιβ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RockGenesis Chat που θα βρείτε στη διεύθυνση στο www.rockgenesis.gr/chat καθώς και το  Twitter, στο @BigKalfas και το Facebook, στη σελίδα "Official Blog of Kalfas" ( www.facebook.com/kalfasblog ). Όπως γίνεται συνήθως, μετά το τέλος της εκπομπής,  ο σύνδεσμος για την "κονσέρβα" της, θα δημοσιεύεται στα σχόλια της παρούσης ανάρτησης, για να την ακούτε όταν εσείς μπορείτε. Και μην ξεχνάτε, ο Shaggy ΖΕΙ!!!

Περισσότερα για την εκπομπή και τους συντελεστές της στο http://www.kalfasblog.com/p/shaggy-lives.html1 σχόλιο:

  1. DOWNLOAD LINK: http://www.mediafire.com/?maq7oe0x5qwdpa0

    www.mediafire.com/kalfasblog > "Shaggy lives!" Radio show Season 3 > Shaggy_Lives_Radio_show_3x01_17-09-2012.rar

    O κωδικός είναι πάντα "Shaggylives!". Ναι θέλει και το θαυμαστικό στο τέλος, ναι είναι και case-sensitive και όχι δε θέλει τα εισαγωγικά.

    Το "Shaggy lives!" εκπέμπει ζωντανά κάθε Δευτέρα 21:00 - 23:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...