Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Trendy HooliGuns / ΔεΜαΞΗΜαΜ live 07/05/11


To KalfasBlog.com, πάντα κοντά στην ποιότητα και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, χορηγεί επικοινωνιακά το παρακάτω event. Ένα event που περιμέναμε. Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου
To Σάββατο 7 Μαΐου στο γνωστό λημέρι των Trendy Hooliguns στο Bat City στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, στην Αθήνα θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος! Οι Trendy Hooliguns συναντούν τους εκπρόσωπους του σατυρικού metal της Κρήτης, ΔεΜαΞΗΜαΜ σε μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. Η ρακή να ρέει μαζί με πιτσίνια και ακροβατώντας επειδή κάνει καλό όλοι μαζί θα αναφωνήσουμε "Τι ωραία πούτανε"! Μαζί τους δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι Harsh Demise, τον οποίων η ανοδική πορεία έχει κάνει αίσθηση στην Αθηναϊκή και όχι μόνο metal σκηνή. Η είσοδος 8 ευρώ με μπύρα και ώρα έναρξης κατά τις 9. Σαββατιάτικος χαμός Μαΐου και καλή σας όρεξη!

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11. Trendy HooliGuns & ΔεΜαΞΗΜαΜ live. Μαζί τους οι Harsh Demise. Είσοδος €8 με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.  Facebook event page here.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...