Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Trendy HooliGuns live @ Bat City 05/03/11

To KalfasBlog.com, πάντα κοντά στην ποιότητα και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, χορηγεί επικοινωνιακά το παρακάτω event. Σύμφωνα δε με αποκλείστηκες του πληροφορίες, οι The 4 Sandmen, ΓΑΜΑΝΕ. Για τις άλλες δύο μπάντες το ξέρετε ήδη φαντάζομαι...

Δελτίο Τύπου
Οι Τrendy Ηooliguns, συναντούν τους Καρδιτσιώτες Hardcorάδες Show Your Face οι οποίοι θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο "Unleash" που αλλού, στο Bat City στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, στην Αθήνα, στις 5 Μαρτίου ημέρα Σάββατο. Δεδομένου ότι το Σάββατο εκείνο αποτελεί το τελευταίο της Αποκριάς αναμένονται εκπλήξεις, μεταμφιέσεις και παρατράγουδα και όλα αυτά με είσοδο 8 ευρώ με μπύρα! Πρώτοι θα εμφανιστούν οι The 4 Sandmen οι οποίοι θα παίξουν Metallica για να χτυπηθούμε μέχρι θανάτου και υστερίας. Ένα show που θα συνδυάσει το metal με το ατόφιο Hardcore και την ψυχασθενική μουσικοσατυρική διάθεση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και κλείνουν ορμητικά από πίσω σας.

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11. Trendy HooliGuns, Show Your Face, The 4 Sandmen  live. Είσοδος €8 με μπύρα, ώρα έναρξης 20:00.  Facebook event page here.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...