Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Trendy HooliGuns live @ Λάρισα 05/02/11

Τα οικονομικά λάιβς των Trend HooliGuns συνεχίζονται, αυτή τη φορά στη Λάρισα, πάντα με την επικοινωνιακή χορηγία και την ηθική υποστήριξη του Official Blog of Kalfas. Μαζί τους στο "Stage", η ιδιαίτερα αξιόλογη μπάντα των Show Your Face θα παρουσιάσει τον ολοκαίνουργιο τους δίσκο με τίτλο "Unleash". Θα προηγηθούν οι Always the wrong side και Intensity, δηλαδή σύνολο τέσσερις μπάντες, μόνο με 6 ευρώ! Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και το δελτίου τύπου εξεδόθη για την εν λόγω συναυλία, καθώς και όλες τις άλλες λεπτομέρειες που τυχόν σας απασχολούν:

Δελτίο τύπου
Στις 5 Φεβρουαρίου οι Trendy HooliGuns θα εμφανιστούν στο Stage της Λάρισας, παρέα με τους Show Your Face, οι οποίοι και θα κάνουν επίσημη παρουσίαση του νέου τους δίσκου αλλά και με τους Always Wrong Site και τους Intensity, σε ένα live που αναμένεται να προκαλέσει κατολισθήσεις. Η είσοδος είναι μόλις 6 ευρώ τσαμπατζαρία φοιτηταριό. Γυναίκες ελαφρά ντυμένες με σακιά στην είσοδο, θα σας κερνάνε τούρτα, αλλά και άντρες με σκελέες (Ο Γιάννης δηλαδή) θα είναι έτοιμοι για όλα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 εκεί και κλείνουν όπως πάντα πίσω σας!

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011, στις 20:00, Λάρισα, Stage Club, Ήρας & Φιλλίπου 8. Trendy HooliGuns & Show Your Face live. Μαζί τους οι Always the wrong side, Intensity. Είσοδος €6 (Τζάμπα!). Click here for Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...