Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σέξπυρ - Για τα πανηγύρια (2011)

Έξι χρόνια μετά το "Sexpyrience", ο σκληρός γκάνγκστα ράππερ Σέξπυρ, επιστρέφει με το "Για τα πανηγύρια"! Περιέχει 15 ολόκληρα τραγούδια τα οποία δοκιμάστηκαν ένα προς ένα στις live εμφανίσεις του σε όλα αυτά τα χρόνια και πολλά είναι ήδη γνωστά στο κοινό. Μπουζούκια, γκάιντες, κιθάρες και άπειροι ηλεκτρονικοί ήχοι επενδύουν μουσικά αυτό το εγχείρημα, με το στίχο να προκαλεί ξεκαρδιστικό γέλιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Συμμετέχουν κατά σειρά εμφάνισης ο TUS, ο Ελαιοχρωματιστής MC a.k.a. Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια), ο Ταφοπλάκιουμ (Anorimoi) και οι Trendy HooliGuns. Την μουσική παραγωγή την έχουν αναλάβει ο Νίκος Παπουτσάς, ο Θέμης Ιωάννου (Trendy Hooliguns) και ο Cenobite. Επιμέλεια παραγωγής ανέλαβαν εξ ολοκλήρου ο Σέξπυρ και ο Νίκος Παπουτσάς, το artwork έγινε από την 4bitestudioz, η φωτογράφηση από τον Κωστή "Home Studio" ACE και το mastering από το Διονύση Χριστοδουλάτο. Κομμάτια που θα ξεχωρίσουν είναι "Τα χέρια σας ψηλά", η "Γκάιντα", το "Περνάω μηνύματα" και οπωσδήποτε το "Είμαι και γαμώ".

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως αν ακόμα δεν ξέρετε ποιος είναι ο Σέξπυρ, είναι αυτός που έχει κάνει το τραγούδι "10 λεπτά κήρυγμα". Έχει κάνει κάνει όμως πολλά άλλα από το 1997 που δραστηριοποιήται στο χώρο. Έχει συνεργαστεί εκατομμύρια φορές με τα Ημισκούμπιρα, τα οποία τον ανέδειξαν, με το Πλοκάμι του Καρχαρία, τον TUS, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος των Trendy HooliGuns και παλαιότερα των Καβουροδεινόσαυρων. Στον ελεύθερο του χρόνο είναι και αρχισυντάκτης του MusicMash.gr.

Tracklist
01. Τα χέρια σας ψηλά
02. Γκάιντα
03. Περνάω μηνύματα ft. TUS
04. Που είσαι Τάνα μου
05. Είμαι και γαμώ
06. Μαλακία τόσες μέρες ft. TUS
07. Γιατί; ft. Δημήτρης Μεντζέλος
08. Νοσοκόμα
09. MC Tafos Vs. MC Ταλεύρι ft. Tafoplakium
10. BBC ft. TUS
11. Σε αγαπάω ακόμα
12. Carry ΟΛΑ ft. TUS
13. Αυτό
14. Σαμποτάζ
15. Την ώρα μοναχά (Trendy HooliGuns - rejected from Χολέτρα)




2 σχόλια:

  1. Ε τώρα τι να είπω. Σχαρίκια. Τον έχω ήδη παραγγείλει αλλά στην Ιστιαία είμεθα ένα παρά πίσω... DrEEZ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ανησυχείς γιατρέ μου, κι εδώ στην Αθήνα πίσω είμαστε. Έχω παραγγέλλει το δίσκο του Δέλτα Μι, και ακόμα να έρθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...