Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Trendy HooliGuns: Υπέγραψαν με τη Legend!

Στις 29 Ιουλίου 2010, οι Trendy HooliGuns υπέγραψαν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία LEGEND, η οποία ανέλαβε να κυκλοφορήσει τον νέο δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο "Χολέτρα". Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί δελτίο τύπου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
 
Ύστερα από δύο χρόνια πολύπλοκων διεργασιών και εσωτερικής αναζήτησης  το δεύτερο ολοκληρωμένο lp των trendy hooliguns είναι γεγονός!!Κυκλοφορεί από την Legend και έχει τίτλο “Χωλέτρα”, μια έκφραση που χρησιμοποιείται από τους ντόπιους στην Κάρπαθο για την περιγραφή των μεθυσμένων. Μία δουλειά που θα σας φέρει πραγματικά σε κατάσταση μέθης, καθώς η ένταση των reefs και η οξύτητα των στίχων, οι οποίοι έχουν εμφανώς σατυρική διάθεση παραπέμπουν σε εποχές οπού ακόμα η μουσική ήταν αποτέλεσμα ειλικρινούς έκφρασης μιας παρέας 

Το cd αυτό αποτελεί μια σύμπραξη καλλιτεχνικών δυνάμεων καθώς συμμετέχουν ο Δημήτρης Μεντζέλος από τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ, οι μάστορες του comedy metal Ανώριμοι και ο Γιάννης Γκαμίλης από το Punk/rock συγκρότημα της Θεσσαλονίκης funky monkey. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει, η πρωτότυπη metal διασκευή του τραγουδιού “Ακροβατώ” καθώς παρουσιάζεται με έναν εντελώς διαφορετικό και επίκαιρο τρόπο. Το κομμάτι “ουάλα ουάλα” έχει ήδη παρουσιασθεί στο promo video clip της δουλειάς αυτής, από τον Ιούνιου του 2010 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο www.trendyhooliguns.gr. Τραγούδια όπως το “νοιώθω ντροπή”, το “άλφα άλφα” και το “κάνει καλό” αναμένεται να κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση. Καθώς επίσης το ομώνυμο κομμάτι με τον τίτλο της δουλειάς αυτής “χωλέτρα” που περιγράφει λεπτομερώς πως έγιναν όλα. 

   Η μίξη και το mastering έγιναν από το Διονύση Χριστοδουλάτο από τους Sorrowful Angels, η φωτογράφηση του εξώφυλλου από τον Δημήτρη Χατζημοïσή και το artwork από την 4bitestudioz.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...