Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Trendy HooliGuns: ΚΑ ΤΟΥΡ 2010 Report

Μπορεί να μην μπόρεσα να ακολουθήσω τους Trendy HooliGuns στο ΚΑ ΤΟΥΡ τους, όμως κάποιοι μου σφυρίξανε τη έγινε. Για να δούμε τι μου είπανε...


Πρώτη στάση ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΕΝ ΙΩΑΝΝΙΝΟΙΣ LIVE

Το live ξεκίναγε στις δώδεκα και μισή τη νύχτα, το μαγαζί μεγάλο, ευάερο με ωραία διακόσμηση και ήχο που θα ζήλευε οποιοδήποτε μαγαζί σε αυτή τη χώρα. Παρόλα αυτά λίγο η έλλειψη επαρκούς διαφήμισης, λίγο το ότι οι φοιτητές έλειπαν λόγω καλοκαιριού η προσέλευση του κόσμου ήταν σχετικά μικρή, αλλά ικανοποιητική ώστε να ξεκινήσει το live. Τη συναυλία ξεκίνησαν οι I scream cock tales οι οποίοι έπαιξαν ένα κράμα ήχου που περιλάμβανε διασκευές οι οποίες κάθε άλλο παρά βοήθησαν στο ήδη υποτονικό κλίμα. Στη σκηνή ανέβηκε ξαφνικά ο sexpyr ο οποίος με τη βοήθεια του προαναφερθέντος συγκροτήματος ανέλαβε να επαναφέρει στα συγκαλά του το πλήθος τραγουδώντας το κλασσικό πλέον σκυλάδικο-metal ποτ-πουρι.Στη συνέχεια ανέβηκε σύσσωμη η μπάντα των trendy hooliguns και για μιάμιση ώρα έπαιξαν 14 τραγούδια με το άντε σπάσε, το ουάλα ουάλα και το οι μπάτσοι είναι καλά παιδιά να κλέβουν αδιαμφισβήτητα την παράσταση. Κατά τις 2 και σαράντα πέντε η σεμνή τελέτη έλαβε τέλος αφήνοντας τους πάντες με ένα πλατύ χαμόγελο.


Δεύτερη στάση ΑΓΡΙΝΙΟ-AGREENIOFEST 2010  

Ο Βαγγέλης, ο Χρήστος, ο άλλος Χρήστος, ο Βασίλης, η Βασούλα και τα άλλα παιδιά. Το agreeniofest ήταν μια διοργάνωση φοιτητών και μαθητών, που με πενιχρή βοήθεια από το δήμο, κατάφερε παρά τις όποιες οργανωτικές λόγω απειρίας ατέλειες να συγκεντρώσει τις δύο μέρες του festival πάνω από 1000 άτομα. Την metal ημέρα έπαιξαν οι trendy hooliguns οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή μετά τους show your face οι οποίοι και αυτοί έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν πάνω στη σκηνή κοινώς τα έσπασαν. Δυστυχώς οι 3 τελευταίες μπάντες συμπεριλαμβανομένων και των trendy hooliguns δεν έπαιξαν όλο το setlist τους παρά 5-6 κομμάτια από αυτό. Αυτό συνέβη διότι οι τοπικές μπάντες εξάντλησαν όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις τα χρονικά περιθώρια, έτσι οι show your face, οι trendy hooliguns και οι tardive dyskinesia έπαιξαν λίγο αλλά αρκετό ώστε να γίνει χαμός. Στους “trendy” έγινε πανδαιμόνιο, έπαιξαν το ουαλα ουαλα, τους μπάτσους, το σπάσε, την βιολέτα και το ψωμί κρεμμύδι χωρίς να μπορεί κανένα κομμάτι να ξεχωρίσει καθώς σε όλα ο κόσμος συμμετείχε ήξερε τα λόγια χτυπιόταν άρρωστα. Με αστρονομική ταχύτητα έγινε η αλλαγή και ανέβηκαν οι tardive dyskinesia οι οποίοι συνέχισαν το massacre και απέδειξαν γιατί θεωρούνται η καλύτερη hardcore μπάντα στην Ελλάδα.


Τρίτη στάση ΝΑΥΠΛΙΟ-ROAD BAR

Μια βραδιά μαγική, μια βραδιά που άρμοζε για το τέλος του ΚΑΤΟΥΡ 2010. Όλοι οι μεταλάδες του Ναυπλίου ενωμένοι να συρρέουν σε ένα μαγαζί εξαιρετικά καλοφτιαγμένο. Οι trendy hooliguns έπαιξαν σε 2 set όλα τα κομμάτια τους, με το πρώτο να περιέχει 7 κομμάτια και το δεύτερο άλλα 7 με επανάληψη του ουάλα ουάλα, του σπάσε και των μπάτσων τα οποία ζητήθηκαν επίμονα να ξαναπαιχθούν από το κοινό αλλά και το πασίγνωστο λαιβικό σκυλάδικο κομμάτι “έκπληξη” που έκανε το Metal κοινό να λικνίζεται σε ρυθμούς σκυλελέισον. Την παράσταση έκλεψε το σόλο του drummer Παντελή o οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και τα κλαπατσίμπαλα πήραν φωτιά. Κατά τις 2 και μισή μετά από δύο και μισή ώρες ακριβώς η παράσταση έλαβε τέλος μαζί με το επίσημο tour των trendy hooliguns.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...