Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Anorimoi X-mas live @ Temple 25/12/18

UPDATE: Τη συναυλία θα ανοίξουν "Τα Ορκ Της Ραφήνας". Προστέθηκε (επιτέλους) και η αφίσα.

Χα, τι τρολλιά είναι αυτή; Πως σε γλέντησαν έτσι οι Anorimoi; Κάνουν ΛΑΗΒ στην Αθήνα μετά από 850 χρόνια και το κανόνισαν ανήμερα Χριστούγεννα! Που θα είσαι στο χωριό σου και θα τρως (με) τη γιαγιά!!! Φαντάζομαι ότι απλά δε γουστάρανε να τους δεις... Δεν πειράζει, του χρόνου πάλι.

Δελτίο Τύπου: " Το deathclock σήμανε 12 παρά. Ο ουρανός σκοτείνιασε και τα άστρα έχασαν τη λάμψη τους. Ήταν πλέον αργά για κάθε άπιστο. Οι καμπάνες σήμαναν πένθιμα και τα πρόσωπα των ανθρώποι έχασαν τα χρώματα της ζωής μονομιάς. Μια φωνή ήχησε. “Επέστρεψα”. Όποιος απερίσκεπτα έστρεψε το βλέμα του ψηλά έχασε την όρασή του. Βροχή από φλόγες έσπειρε τον πανικό. Ποτάμια λάβας κύλησαν στην πεδιάδα. Η ώρα είχε έρθει. Η προφητεία επαληθευόταν. Οι Anorimoi επέστρεψαν και η πραγματικότητα δεν θα ήταν ποτέ πια η ίδια. 25 Δεκεμβρίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστούλης, στο συναυλιακό Ναό της Αθήνας. Hell on Earth. "

Anorimoi X-mas live: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018, Temple, Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα. Μαζί τους Τα Ορκ Της Ραφήνας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, είσοδος €10 (ταμείο) / €8 (προπώληση). Πάτα δω για το Facebook event page.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...