Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Kafrillion live @ Κύτταρο 20/10/18

Η συγκίνηση, το δέος, ο θαυμασμός, ο κορεσμός των συναισθημάτων, είναι λέξεις λίγες για να περιγράψουν την αντίδραση του γνήσιου porn rocker στο άκουσμα της είδησης, ότι το ιστορικό σχήμα των Kafrillion, 23 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυσή του, όχι μόνο υπάρχει, αλλά επρόκειται να δώσει συναυλία σε ένα από τα ιστορικότερα στέητζες της Αθήνας, το Κύτταρο. Φίλες και φίλοι του αυνανισμού, δεν περιγράφω άλλο... 

Δελτίο τύπου: " Ήταν να μη γίνει η αρχή. Πλέον, ο Ασκός του Αιόλου και το Κουτί της Πανδώρας έχουν ανοίξει για τα καλά! Έτσι, μετά το πρώτο και υπέρ-επιτυχημένο live στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν θέμα χρόνου το show να κατέβει και στην Αθήνα! Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, οι kafrillion θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, σε έναν ιστορικό και αρτίστικο χώρο, εφάμιλλο με τη νοοτροπία του συγκροτήματος, φέρνοντας την καυτή ερωτική και σεξουαλική διάθεση, μαζί με την μουσική καύλα και διασκέδαση, σε όλα τα άτακτα κοριτσάκια και αγοράκια που αποτελούν την πλειοψηφία των kafrillion fans! Μένει λοιπόν μόνο μία ερώτηση: R U Ready 2 Porn–Rock??? "

Kafrillion live: Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018, Κύτταρο live, Ηπείρου 48, Αθήνα. Ώρα έναρξης 20:00, τιμή προπώλησης 11 ευρώ. Πάτα δω για το Facebook event page.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...