Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Τίτλοι τέλους για τους Trendy HooliGuns

Μετά από μια πορεία 10 ετών, με 5 δίσκους, πολλές συναυλίες, πολλά βίντεο, και πολύ χαβαλέ, αυτό που ίσως κάποιοι από σας υποπτευόσασταν έγινε επίσημο. Οι Trendy HooliGuns σταματάνε εδώ, σύμφωνα με αναρτήσεις που οι ίδιοι δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα. Τα μέλη του συγκροτήματος αναμένεται να συνεχίσουν τη μουσική πορεία τους είτε σε σχήμα που διατηρούσαν παράλληλα είτε σε νέα που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

[...] Το όλο πράγμα ξεκίνησε κάπου στο 2005 από ένα τραγούδι μου με τίτλο ''Trendy hooliguns'' και να που φτάσαμε στο 2016 και τα πράγματα έφτασαν στο φυσιολογικό τους τέλμα... Πέρασε καιρός από τότες, χαθήκαμε στους 5 δρόμους, στρατούς και ανέμους... Ολλανδίες, στρατοί, προσωπικές διαφορές οδήγησαν στο αποτέλεσμα να παγώσουμε κάθε δραστηριότητα του σχήματος... Τώρα μπορείτε να μας βρίσκετε στα προσωπικά μας μουσικά τερτίπια. 10 χρόνια περάσαμε γαμώ, 10 χρόνια σας ευχαριστούμε. Επίσης από καρδιάς ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν όλο αυτό τον καιρό στο σχήμα! Τα λέμε σε κάποιο live του καθενός, σε κάποια μουσική σκηνή, σε κάποιο video στο YouTube, σε κάποιο σχόλιο στο Facebook, τέλος πάντων εδώ είμαστε να τα λέμε! Να είστε όλοι καλά! [...] Βασίλης Παρασκευάς (ΣΕΞΠΥΡ)  "

"  Συνεχίζουμε μέσα από τις μουσικές μας, μέσα από τους 5 επίσημους δίσκους μας, μέσα από την αγάπη σας τόσα χρόνια που στηρίξατε την τρέλα μας και τον έρωτά μας για την μπάντα αυτή. Η μουσική συνέχεια που έπεται θα με βρίσκει πάντα κοντά σας. Τα καλύτερα πρέπει να σταματάνε εκεί που πρέπει, για να μένουν πάντα καλύτερα. Σας αγαπώ όλους όσους ήσασταν εκεί σε κάθε live, είτε με πολύ κόσμο, είτε με λίγο που αγοράζατε τις μπλούζες μας, τα CD μας, που ακούγεται τις μουσικές μας που βλέπατε τα κλιπ μας, που παίζετε στα κλιπ μας. Όλους όσους ήσασταν εκεί... Φίλοι μου! Η μουσική ενώνει. Η μουσική στηρίζει και στήριζε πάντα την κακή ψυχιατρική και ψυχική προσωπικότητα μου. Η Trendy θα είναι μέσα στη καρδιά μου και χαραγμένοι στο ώμο μου tattoo όπως τους έχω. Θέμης κιθαρίστας των Trendy αγοριών  "




1 σχόλιο:

  1. Καλή συνέχεια στα παιδιά ότι κ αν κάνετε, ότι κ αν ακολουθήσει.
    Απλά, ότι κ αν θα είναι αυτό που θα κάνετε, αυτό που θα ακολουθήσετε, να το αγαπήσετε κ να το αγαπάτε, έτσι όπως αγαπούσατε, αγαπάτε κ θα αγαπάτε τους Trendy HooliGuns. Σίγουρα είναι ένα κομμάτι από τον καθένα σας. Σίγουρα θα μείνει στη ζωή σας γιατί σας έχει στιγματίσει.
    Καλή συνέχεια στο έργο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...