Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΣΕΧΤΑ: "Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας IV" 19/03/16

Η ΣΕΧΤΑ PRODUCTIONS παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας ΙV" με τους Σέξπυρ, Ψ και τους stand-up comedians Χρύσα Κατσαρίνη και Θωμάς Ζάμπρα. Special quest η Στέλλα Καραμπακάκη. Στα dexx o Ψύχος από Το Κουρδιστό Πορτοχάλι.

Δελτίο τύπου: " Η διάσημη πλέον παράσταση σε εμάς τους φίλους, τους συγγενείς μας αλλά και στη Μάνα σας, έφτασε στην τέταρτη της στάση και δεύτερη στο Χυτήριο. Ο ΣΕΞΠΥΡ με τις μοναδικά απόκοσμες χιουμοριστικές σε αυτόν μελωδίες του, ο Ψ ο Γαλάτης σαν νέος Τραγικομίξ που βρήκε τρόπο πλέον να πει τα ωραία του με την παρέα του, η Χρύσα η Κατσαρίνη γνωστή κωμικός παύλα κατακεραυνώτρια αρσενικών του fb και η νέα προσθήκη ο υπεταλαντούχος κωμικός Θωμάς Ζάμπρας με την γνωστή αγάπη του για τα Τρίκαλα, θα αναλάβουν την διασκέδαση σας μέχρι πρωίας και καλά! Special quest η Στέλλα Καραμπακάκη από το bitch party γνωστή bitch του comedy lab ενώ στα dexx θα κάθεται με την πλάτη ο ipsychos! Είσοδος 5 ευρώ με ένα κουπόνι για supermarket συνοικιακό στις 11 το βράδυ! Όλα αυτά το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Χυτήριο... Σας περιμένουμε/σε/τε! "


"Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας ΙV": Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016, Χυτήριο Theater & Art cafe, Ιερά Οδός 44, Αθήνα. Ώρα έναρξης: 23:00, είσοδος 5 ευρώ. Click here for the Facebook event page.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...