Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Foray Between Ocean

Η μπάντα σχηματίστηκε μέσα από μια ιδέα του Θέμη (FaD) κιθαρίστα των Trendy HooliGuns και σύνθετη, όπου θέλησε να βγάλει από του μέσα κάποιες μουσικές του επιρροές του μέσα σε ένα νέο σχήμα. Την ιδέα αυτή τη μοιράστηκε και την υλοποίησε μαζί με τον Κώστα Μυλωνά καταξιωμένο και γνωστό ντράμερ στο χώρο μέσα απο τα πολλά projects και μπαντες όπου έχει συμμετάσχει (Sunburst, New Day Slave, Outloud). Ακολούθησε ο Διονύσης Χριστοδουλάτος στα samples και κιθάρες γνωστός μέσα από τους Sorrowful Angels σαν σύνθετης της μπάντας και μουσικός παραγωγός (CFN RECORDS). 
 
Φωνή ως δια μαγείας μέσα από προσωπική σχέση οπού υπάρχει με τον Θέμη, ο Γιάννης Τούσσας όπου αναπάντεχα ξεδίπλωσε της φωνητικές του ικανότητες αφού ασχολείστε κατά κύριο λόγο με το μπάσο. Τέλος ο Ηλίας Μπουζεας μπασίστας της μπάντας όπου έγινε γνωστός μέσα από τους Sorrowful Angels και με συμμέτοχες σε μεγάλες διοργανώσεις στο χώρο του μεταλ.

Η μπάντα θα βγάλει τον ντεμπούτο δίσκο της μέσα στο 2015 όπου και θα ονομάζεται Depression Never Ending”. Έως και τότε θα υπάρξουν 3 singles μαζί με video clips και lyric videos. Σαν πρώτη γεύση έρχεται το “The Darkling Thrush” με ένα teaser video και ένα official video clip μέσα στο μηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...