Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Anorimoi / Sonata Antartika Unplugged REPORT

To Comedy Metal συνάντησε την "ποιότητα" και "εναλλακτικό lifestyle" σε μια ξεχωριστή βραδιά που τα είχε όλα μαζί ταυτόχρονα. Από πουκάμισα και γραβάτες μέχρι κουλ παντόφλες και από τους εναλλακτικούς ήχους των ακουστικών οργάνων μέχρι το moshing, η βραδιά της 22ης Ιανουαρίου 2015, στο six d.o.g.s., ήταν αναμφίβολα κάτι αρκετά διαφορετικό. Οι Anorimoi μαζί με τους Sonata Antartika, άφησαν για λίγο τα βαριά distortions και έπιασαν σκαμπό και ακουστικά όργανα. Το αποτέλεσμα; Ένα "σοφιστικέ" αλλά συνάμα τρ00 μαστουρμέισον σόου! 

Τη βραδιά άνοιξαν οι Sonata Antartika. Ντυμένοι με γραβάτες, ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας πολύ ψηλά, διασκευάζοντας τα κομμάτια του νέου δίσκου τους σε ακουστικές εκτελέσεις, δίνοντας μια νέα οπτική, που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί. Ποτέ όμως. 

Οι Anorimoi με κουλ παντόφλες και πολύ υψηλά επίπεδα εναλλακτισμου, διασκεύασαν ακόμη και ιστορικά τραγούδια τον The Loutsa Project, εκτοξεύοντας έτσι το επίπεδο της ποιότητας στο διάστημα. Η παρουσία τους, πέρα από την έλλειψη πεταλιών, δεν είχε να ζηλέψει κάτι από μια τυπική εμφάνιση της μπάντας, με ποιήματα του Κόμη, αλλά και θεατρικά παιχνίδια (πολιτισμός!) με αναφορές στη θρυλική ταινία "Φυλακές Ανηλίκων". Να σημειωθεί επίσης ότι με εντολή Ταφοπλάκιουμ σχηματίστηκε και mosh-pit από το εναλλακτικό πλήθος που κατέκλυσε το six d.o.g.s..

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το KalfasBlog σας εξασφάλισε οπτικοακουστικό υλικό από το γεγονός, συμπεριλαμβανομένης και της σπάνιας εκτέλεσης από το "Τραγούδι του Ξωτικού" που θα βρείτε από κάτω. Όλο το φωτογραφικό λεύκωμα, θα το βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook, και πιο συγκεκριμένα εδώ. Καταναλώστε τα υπεύθυνα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...