Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Harlem Shake Maske Party 09/03/13

Ελάτε πείτε την αλήθεια, δεν έχετε και πολλές προτάσεις για τις απόκριες, αλλά και να έχετε είναι τα ίδια, τα γνωστά, τα τετριμμένα... Εν τω μεταξύ, αυτό το Σάββατο 09/03/2013 ο RockGenesis.gr οργανώνει ένα μασκέ party που θα μείνει στην ιστορία! 
HARLEM SHAKE MASKE PARY! 
Φορέστε ό,τι βρείτε στη ντουλάπα σας, στο πατάρι, στην αποθήκη και στα μπαούλα και ελάτε να χορέψουμε το χορό που μας ενώνει και φυσικά να το βιντεοσκοπήσουμε! Στα dexx οι δικοί μας Djs: Babryzze, Ορέστης Μπαρδόπουλος και Sister Of Mercy, με αποκριάτικη διάθεση και μουσικές επιλογές που σίγουρα θα ξυπνήσουν τον καρναβαλιστή μέσα σας! Οι παρευρισκόμενοι θα διεκδικήσουν πλούσια δώρα! Be There and (harlem) shake it baby! 

Δώρα: 1. Δύο διπλές προσκλήσεις για το live των Βeggar's Blues Diary - Mamma Kin - Contra Limit στο An Club 30/03!  2. Ένα tattoo αξίας 50 ευρώ και  3. Ένα piercing. και τα δύο από το SkinRide Tattoo Studio.  4. Ένα T-shirt Motorhead από το θρυλικό Monsterville.  5. Μία ποικιλία 4 ατόμων + 4 Vergina Lager  6. Μία ποικιλία 2 ατόμων + 2 μπύρες  7. Μία ποικιλία πανδαισία με λουκάνικα (The road to hell) 2 ατόμων + 2 Vergina Lager, και τα τρία από το Sold Out.  8. Δύο εισιτήρια για το πάρτι μασκέ / live των Locomondo στο Gagarin στις 16/03.

Harlem Shake Maske Party by RockGenesis.gr: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013, 21:00, Sold Out Rock Cafe-Bar, Αγ. Λαύρας 5, Αιγάλεω (πεζόδρομος έναντι των goody's). Τηλ. 210.5901087 - http://soldoutrockcafe.com . Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...