Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Trendy HooliGuns live @ Καστοριά 30/11/12

To ΚalfasΒlog.com, προτείνει στο Βορειοελλαδίτικο αναγνωστικό του κοινό, να επισκεφτεί στις 30 Νοεμβρίου την Καστοριά, για να παρακολουθήσει ζωντανά τη συναυλία των Trendy HooliGuns, την οποία, το ίδιο (το KalfasBlog.com), χορηγεί επικοινωνιακά.

Δελτίο τύπου: " Οι Trendy HooliGuns έφτασε η ώρα να επισκεφτούν την πανέμορφη Καστοριά με την ωραία λίμνη. Την Παρασκευή στις 30 Νοεμβρίου του 2012 στο Blue Note και λίγο πριν καταστραφεί ο κόσμος (12/12/12) επισκέπτονται για ένα τελευταίο live εκτός Αθήνας την πανέμορφη πόλη όπου παρέα με δύο μπάντες που θα σπάσουν οστά τους 10 Days Out και τους Summer Of Freud. Θα παρουσιάσουν άσματα και από τους τρεις δίσκους και ταψιά τους αλλά και το τελευταίο τους smash hit για κωφάλαλους Blood Tears and Sweat που αποτελεί διασκευή του γνωστού άσματος Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας του Νίκου Καρβέλα και Σάκη Ρουβά όπου και αυτοί από κάπου το έκλεψαν. Χορηγός επικοινωνίας πάντα και ο Energy Fm 101 ενώ στα decks αναμένεται να εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του ο Ζήσης Πετκανάς. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 κλείνουν μόνες τους και η είσοδος είναι 7 ευρώ."


Trendy HooliGuns live: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, Blue Note, Διοικητηρίου 3, Καστοριά. Μαζί τους οι 10 Days Out και Summer Of Freud. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Είσοδος €7. Click here for Facebook event page.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...