Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Sexpyr vs ETSI DE live @ Bat City REPORT

Ένα ιδιότυπο κωμικοσατυρικό μουσικό πάρτι - συναυλία, διεξήχθη το Σάββατο που μας πέρασε 9 Ιουνίου 2012 στο Bat City, στην Αθήνα. To KalfasBlog.com βρέθηκε εκεί, γιατί τι άλλο καλύτερο είχε να κάνει; Όταν πλέον η νύχτα είχε πέσει βαριά, το νέο αστέρι της hip-hop σκηνής, ο Μαύρος Ήλος, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον DJ Balafoutis για να χώσει τα σκληρά κομμάτια του, που έχουν καθηλώσει το πανελλήνιο. Κάλεσε βέβαια κάποια στιγμή και το Λυρικό Λαχτάρα για να ερμηνεύσουν μαζί το πρόσφατο ντουέτο τους

Μετά το πρώτο κύμα σκληράδας, αναμενόμενο ήτανε να κάνει τη θεαματική είσοδό του ο Σέξπυρ, κατά την οποία μοιράστηκαν τοστ, γεγονός που ενθουσίασε το κοινό. Χωθηκάν και αλλά σκληρά κομμάτια όπως η συνεργασία του με το Μαύρο Ήλο "Τσιγάρα σκέτα", αλλά και εμπορικά κομμάτια όπου πετάχτηκαν γαρύφαλλα, ενώ κολλήθηκαν και λεφτά σε κούτελα. Highlight αποτέλεσε η πρώτη ζωντανή εκτέλεση του νέου εμπορικού χιτ του καλοκαιριού "Ψευδαίσθηση", για της ανάγκες της οποίας ανέβηκε στη σκηνή η καλλίγραμμη και εκρηκτική τραγουδίστρια Evelina, που έδειξε ότι έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο της (πολύ) εμπορικής μουσικής. Ακολούθησε άλλο ένα καυτό guest appearance, αυτή τη φορά με τον MC Kalfas (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, πέφτει και σε πλακώνει ρε φίλε) να τα δίνει στο "Ραπ τεχνικοί".

Τη σκυτάλη πήραν οι ETSI DE, οι οποίοι ερμήνευσαν επιτυχίες τους τόσο από το παρελθόν (Μια βραδιά στο λούκι), όσο και νέες όπως το φανταστικό single "Έντεχνος". Φυσικά και εδώ δεν έλειψαν οι φιλικές συμμετοχές με το Σέξπυρ αλλά και το Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια, τα οποία ήταν σύσσωμα -και τα 3- παρόντα στην εκδήλωση. Όπως γίνεται κατανοητό, ο ΔΜ είπε το πασίγνωστο "Μπισκοτάκι".

Με την αποχώρηση των ETSI DE, το crew των σκληρών (Σέξπυρ - Μαύρος Ήλος - DJ Balafoutis) ξανανέβηκε στη σκηνή για να χώσει κι άλλο. Γίνανε και άλλα κουλ πράματα όπως beatbox battle Μιθριδάτης vs Μαύρος Ήλος αλλά και guest Ημισκουμπριακή performance. Η βραδιά τελείωσε επικά με όλους πάνω στη σκηνή, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Ήταν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά και σίγουρα όλοι περιμένουμε περισσότερο φαΐ την επόμενη φορά αλλά και το live του Δημήτρη Μεντζέλου στο 7sins την Παρασκευή 15/6.

Το KalfasBlog.com, εξασφάλισε για σας πλήρες φωτογραφικό υλικό από τη συναυλία, το οποίο μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο Facebook (facebook.com/kalfasblog). Για να μην ψάξετε πολύ και κουραστείτε, το άλμπουμ είναι εδώ. Επίσης σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, μπορείτε να δείτε παρακάτω το ΠΡΩΤΟ live video του Μαύρου Ήλου. Υο!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...