Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

AnorimoI Live @ 7sins 22/06/12 REPORT

Ένα ενδιαφέρον και ξεχωριστό event διεξήχθη την Παρασκευή που μας πέρασε, 22 Ιουνίου. Ανώριμοι και μπάλα μαζί στο 7sins! Ω ναι, αφού η πολυαναμενόμενη συναυλία των βασιλιάδων της φέτας συνέπεσε με τον αγώνας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τους κακούς Γερμανούς στο Euro, έπρεπε να γίνουν παραχωρήσεις. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η σύμπτωση αυτή επηρέασε την προσέλευση του κοινού, όμως σε καμία περίπτωση ο κόσμος δεν ήτανε λίγος.


Το μεγάλο λοιπόν γεγονός άρχισε λίγο μετά τις 21:00 με "Το Κουρδιστό Πορτοχάλι". Πρόκειται για μια νέα μπάντα, βαθύτατα επηρεασμένη από το παρόν και το παρελθόν της εγχώριας κωμικής σκηνής. Μας συγκίνησαν για την εμφανέστατη πρόοδο που έχουν κάνει σε σχέση με το ντεμπούτο τους, καθώς και για το cover στο "Πυξ Βλαξ VS. Κωρν" από Το Πλοκάμι Του Καρχαρία. Το show τους κράτησε περίπου 40 λεπτά, και συνέπεσε με την έναρξη του αγώνα της Εθνικής. Τα κεφάλια τότε έστρεψαν προς τις δεκάδες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας (Halia Definition) του 7sins, όπου προβαλλόταν η απευθείας μετάδοση του παιχνιδιού. Τα κεφάλια παρέμειναν εκεί μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.


Τότε λοιπόν ήταν η ώρα του πραγματικού μέταλ. Οι Anorimoi βγήκαν και εκτέλεσαν ένα τυπικό σετ του "Φαγιά υπάρχουν tour", πράμα που το κοινό εξέλαβε πολύ θετικά, όντως ιδιαίτερα δραστήριο και δυναμικό, καθ' όλη τη διάρκεια του performance. Η μπάντα όπως ήτανε αναμενόμενο, απέδωσε πολύ καλά, οδηγώντας συχνά το λαό της σε βίαια mosh-pits. Ο διασκεδαστής Κόμης Βαργκστάινερ, παρουσίασε βέβαια και νέα ποιήματα, τα οποία διασκέδασαν το κοινό, ενώ στο merchandise υπήρχε το νέο Anorimoi live DVD, με τίτλο "ΛΑΗΒ", το οποίο γαμάει. Λίγο πριν τις δωδεκάμισι, το event σχόλασε, και όλοι έφυγαν χαρούμενοι, καθώς μπορεί η Εθνική να έχασε, αλλά τουλάχιστον είδαμε τους Ανώριμους. Αναμένουμε φυσικά την ολοκλήρωση του επόμενου δίσκου τους, και την έναρξη μιας νέας περιοδείας.





Set-lists:

Το Κουρδιστό Πορτοχάλι
01. Smoke on the water - Για τον πούτσο
02. Αυτοεκτήμιση μηδέν 
03. Ανάσα 
04. Ένα τραγούδι για τη γιορτή των Χριστουγέννων 
05. Πυξ Βλαξ VS. Κωρν 
06. Fear of the Bark 
07. Κουκουλοφόρος 
08. Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες 
09. Καμένος 
10. Είμαι καλά 
11. Μπάμπης ο τσοπάνης

Anorimoi
---. Ενσυναίσθηση
01. Ένα κεφτεδάκι τόσο δα
02. Καμικάζι 
03. Σπάσε το σπυρί

04. Στάσου λίγο
05. Η χειρότερη μέρα ever
---. Ποίηματα Βαργκστέινερ
06. Gameboy
07. Ο Κάλος
08. Σκάσε ηλίθια
09. Sonne (Rammstein cover)
10. Καλά να πάθεις
11. Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα 
---. Ποιήματα Βαργκστάινερ 
12. Η μπαλάντα του άστεγου
13. Ο ιερέας της πορσελάνινης θεάς
14. Ρασοφόρος κέρβερος  
16. Κάμα Σούτρα
17. Βαζελίνη
18. Καριόλα
19. Στο πρώτο ραντεβού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...