Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Homo Σάπιοι / God's Desire / Disasters REPORT

Με επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή που μας πέρασε, η συναυλία των Homo Σάπιοι, God’s Desire, Disasters και Eyeland στο Eightball, στη Θεσσαλονίκη. Ένα event το οποίο θυμίζουμε χορήγησε επικοινωνιακά το KalfasBlog.com. Η Ελπίδα Baphomet, βρέθηκε εκεί και μας μεταφέρει το κλίμα:

Παρασκευή βράδυ. Η μέρα να γιορτάσουμε το masturbation έφτασε. Οι συνήθεις ύποπτοι God’s Desire ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Disasters και τους Eyeland και μοιράζονται τη σκηνή με τους παλιούς γνώριμους Homo Σάπιους.

Κατά τις 20:00 οι πόρτες ανοίγουν και το κοινό μπαίνει στο Eightball. Γύρω στις 20:30 κάνουν την εμφάνισή τους οι Eyeland. Με προσεγμένους μουσικούς και άρτιο μουσικό αποτέλεσμα καταφέρνουν να μας βάλουν στο κλίμα σε ρυθμούς stoner.

Σειρά έχουν οι Disasters που είχανε τα γενέθλια τους και κλείνανε ένα χρόνο από την δημιουργία της μπάντας. Γνώριμοι με το θεσσαλονικιώτικο κοινό μετά το live του Φλεβάρη, καταφέρνουν να μας ξεσηκώσουν με highlight της βραδιάς τα: «Συνέχεια Παίζω Tekken», «Κατουράω» και «Πιροσκί». Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η καλοκαιρινή εμφάνιση της μπάντας με μπρατσάκια, σωσίβια και ψαροντούφεκα δίνοντας καλοκαιρινή νότα στο live. Ασταμάτητο κοπάνημα και συνοδεία στίχων από το κοινό!

Τη σκυτάλη παίρνουν οι God’s Desire. Με εξαίρεση τα προβλήματα στον ήχο στο πρώτο τους κομμάτι, τα έδωσαν όλα στη σκηνή έχοντας σαν αποκορύφωμα της βραδιάς κομμάτια όπως «Μόδα Ασχήμια» και «Ο Βυζοτσίμπας». Ο μεγάλος χαμός έγινε στη διασκευή από τους Μετάληρα, το "Αγανάκτηση" και στο κομμάτι που τους καθιέρωσε μουσικά, στον «Παπά της Γειτονιάς», όπου το Eightball ταρακουνήθηκε από τις φωνές και τα χτυπήματα.

Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς έφτασε. Οι Homo Σάπιοι κάνουν την εμφάνισή τους και με το περιπαικτικό και γεμάτο ενέργεια ύφος τους δίνουν άλλη διάσταση στο live. Με τη διασκευή της «Βασιλικής» τρέλαναν το κοινό, το οποίο χόρευε στους ρυθμούς τους με κέφι και τρέλα! Ήταν απ’ τα καλά συναυλιακά event της φετινής χρονιάς. Μακάρι να βλέπουμε τοπικές και μη μπάντες να κάνουν τέτοια live και κυρίως να δέχονται τέτοια υποστήριξη από νέους που είναι στη «φάση».






1 σχόλιο:

  1. Κορυφαιο Live , 2η φορα βλεπω god's desire και δεν απογοητευομαι !
    περιμενουμε την 3η ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...