Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Trendy HooliGuns live @ Bat City 26/05/12 REPORT

Σάββατο 26 Μαρτίου 2012 και οι Psycho Choke κατεβαίνουν για ακόμα μια φορά στην Αθήνα για να αναμετρηθούν με τους Trendy HooliGuns στο Bat City. Το KalfasBlog.com όχι μόνο χορήγησε επικοινωνιακά το γεγονός, αλλά βρέθηκε εκεί για να το καλύψει και να μεταφέρει το κλίμα.



Τη βραδιά άνοιξαν κατά τις 21:45 οι Trendy HooliGuns. Για τη μία ώρα που έμειναν στη σκηνή, μας παρουσίασαν το κλασσικό σετ του συγκροτήματος. Μεγάλες επιτυχίες από όλες τις περιόδους της μπάντας, καθώς και τραγούδια από την πιο πρόσφατη δουλειά τους, το "Release the Kraken". Εκπλήξη της βραδιάς, η special guest συμμετοχή του Ilias Boozerman των Sorrowful Angels στο "Άντε σπάσε ρε μαλάκα". Στο τέλος της εμφάνισης τους, ο κιθαρίστας Γιάννης Λαζαρίδης, βγήκε από την τρύπα στη σκηνή στην οποία βρίσκεται συνήθως, και κατέβηκε για να παίξει μέσα στο κοινό, το οποίο ενθουσιάστηκε από την κίνησή του αυτή.  

Μετά τις απαραίτητες αναδιατάξεις στη σκηνή, οι οποίες κράτησαν περίπου ένα τέταρτο, ήρθε η σειρά των Psycho Choke. Η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη έχει μια πολύ καλή φήμη για τη συναυλιακή της απόδοση και φυσικά δε μας απογοήτευσαν. Ξεκίνησαν να παίζουν μέσα από ένα πρωτοφανές ξέσπασμα βίας. Η σκηνική τους παρουσία ήταν άκρως εντυπωσιακή και δε σταμάτησαν λεπτό να ξεσηκώνουν το κοινό στην περίπου μία ώρα που κράτησε το set τους. Επειδή όμως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, μην παραλείψετε να τσεκάρετε το φωτογραφικό άλμπουμ της συναυλίας, το οποίο βρίσκεται όπως πάντα στη σελίδα μας στο Facebook. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Set-lists:
Trendy HooliGuns
01. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
02. Παίζει πρόβλημα; 
03. Ουάλα-ουάλα
---. Σκυλάδικο διάλειμμα 
04. Κάνει καλό
05. Οι μπάτσοι είναι... 
06. Πιτσίνι
07. Πρόκα 
08. Μωρή
09. Άντε σπάσε ρε μαλάκα feat. Boozerman 
10. Ακροβατώ 
11. Περίεργη ζωή
12. Ψωμί κρεμμύδι

Psycho Choke
01. Freedom in a bottle of scotch
02. Swamp
03. Drop dead [NEW]
04. Death by words
05. Obey
06. Get down

07. Streetwise / Caramba
08. Rattlesnake [NEW] 
09. Faces 
10. Get myself alone
11. "3" [NEW]
12. Psycho Choke  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...