Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Trendy HooliGuns live @ Bat City 10/03/12 REPORT

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 και οι Show Your Face κατεβαίνουν για ακόμα μια φορά στην Αθήνα από την Καρδίτσα για να παίξουν μαζί με τους Trendy HooliGuns στο Bat City. Μαζί τους μια νέα ανερχόμενη μπάντα, τους Razor's Edge. Το KalfasBlog.com όχι μόνο χορήγησε επικοινωνιακά το γεγονός, αλλά βρέθηκε εκεί για να το καλύψει και να μεταφέρει το κλίμα.

Με την καθιερωμένη πλέον (χρονική πάντα) καθυστέρηση,  οι νεαροί Razor's Edge, μια ανερχόμενη όπως είπαμε (metal-core ή κάτι τέτοιο) μπάντα, ανέβηκαν στη σκηνή. Παίξανε με πολλή όρεξη και φάνηκε ότι γουστάρουν αυτό που κάνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της συναυλίας μοιραζότανε δωρεάν και το ολοκαίνουριό τους EP με τίτλο "Royal Hate". Μας κρατήσανε παρέα για περίπου μισή ώρα.


Μετά τις απαραίτητες αναδιατάξεις στη σκηνή, ήρθε η σειρά της σταθερής αξίας στο head-banging που ακούει στο όνομα Show Your Face. Η σαραντάλεπτη set-list τους περιελάμβανε ως συνήθως "μόνο ξύλο". Μπορεί ο νέος τους δίσκος να μην είναι έτοιμος ακόμα, ωστόσο μας παίξανε κάποια κομμάτια από αυτόν, όπως το "Afraid" το οποίο το έχουν οι ίδιοι διαρρεύσει στο διαδίκτυο, ενώ ακούσαμε και τα πιο γνωστά κομμάτια από τον προηγούμενο (Unleashed).


Κατά τις 23:20 πλέον, κι αφού οι σβέρκοι μας ηρέμησαν (για λίγο), ήρθε και η σειρά των Trendy HooliGuns. Ακολούθησε φυσικά το κλασσικό σετ του συγκροτήματος, ενισχυμένο με ένα νέο τραγούδι, το "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" από το ολοκαίνουριο δίσκο "Release the Kraken". Δυστυχώς, όπως θα περίμενε κανείς, το κομμάτι συνεργασία με τους Show Your Face που περιλαμβάνεται επίσης σε αυτόν το δίσκο δεν το έπαιξαν, καθώς η απόσταση καθιστά τις πρόβες μαζί ανέφικτες. Ωστόσο, ο Σεξπυρ μας αποζημίωσε με ένα πολύ διασκεδαστικό show. Σαφέστατα επηρεασμένος από τα κοτόπουλα με τα οποία ασχολείται τον τελευταίο καιρό στην πραγματική του ζωή, δε σταμάτησε να ρίχνει ατάκες ανάμεσα στα 14 τραγούδια που ερμήνευσε η μπάντα του. Η δε απόδοσή του, ενθουσίασε τόσο το γυναικείο κοινό, που μπορεί να μην του πρόσφερε και τα εσώρουχά του, αλλά μια σερβιέτα του την έδωσε. Η συναυλία τελείωσε κατά τις μία παρά μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το (σχετικά) πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε.

 

Set-lists:
Razor's Edge
01. Cancer of Mankind
02. No Hope
03. 94 Hours
(As I Lay Dying cover)
04. 10' Suicide Guide
05. Cyph3r
06. Royal Hate
07. Unanswered
(Suicide Silence cover)

Show Your Face
01. Through Flames
02. Innocent Cries
03. Mind Pollution
04. Fatality
05. Pain Is fear
06. Afraid 

07. Fallen
08. Stay Away  
09. Born Dead Die Alive 
 
 

Trendy HooliGuns
01. Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
02. Κάνει καλό 
03. Άντε σπάσε ρε μαλάκα
04. Παίζει πρόβλημα;
05. Ουάλα-ουάλα
06. Πιτσίνι
07. Οι μπάτσοι είναι...
08. Πρόκα
09. Το 'χασα
10. Ακροβατώ 
11. Γαμώ το στρατό 
12. Μωρή
13. Περίεργη ζωή
14. Ψωμί κρεμμύδι



1 σχόλιο:

Έλα, πες την μαλακία σου...