Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

God's Desire / Disasters Live @ 8ball REPORT

Όπως θα είχατε ενημερωθεί από τον ιστότοπό μας, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, στη σκηνή του Eightball στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκαν ζωντανά μετά από ενάμιση χρόνο οι God's Desire μαζί με τους πρωτοεμφανιζόμενους Disasters. Η ανταποκρίτρια του KalfasBlog.com, Iris Isis, βρέθηκε εκεί και μας μεταφέρει το κλίμα: 

Βράδυ Παρασκευής και στο χώρο του Eightball Club Live Stage αρχίζει να μαζεύεται κόσμος σιγά σιγά για το live των God's Desire με τους Disasters και Eject Reality. Κατά της 20:45 ξεκινάνε οι Eject Reality. Τα παιδιά δεν τα είχα ξανακούσει, αλλά πιστεύω έπαιξαν αρκετά καλά. Έπαιξαν αρκετές διασκευές και ο κόσμος άρχιζε σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα. Η αλήθεια είναι πως στα δικά τους κομμάτια ήταν πολύ καλύτεροι αλλά η προσπάθειά τους άξιζε! Η ώρα είχε πάει 21:30 και στην σκηνή εμφανίζονται οι Disasters για το πρώτο τους live! Με το που ξεκίνησαν, άρχισαν όλοι να ζητωκραυγάζουν και να κοπανιούνται. Η σκηνική τους παρουσία ήταν εντυπωσιακή, με πολλές εκπλήξεις! Παρόλο που έπαιζαν για πρώτη φορά, πολλοί από το κοινό γνώριζαν τους στίχους και τραγουδούσαν μαζί! Μεγάλος χαμός έγινε στο "Κατουράω", στο "Συνέχεια παίζω Tekken", και στο "Πιροσκί". Τα συγκεκριμένα κομμάτια από ό,τι φάνηκε, άρεσαν πολύ! 

Μετά από 40 λεπτά έρχεται η σειρά των God's Desire, οι οποίοι είχαν να εμφανιστούν στην σκηνή περίπου ενάμιση χρόνο και από ό,τι φάνηκε το ευχαριστήθηκαν πολύ! Τι να πω για αυτήν την μπάντα και τους καυστικούς της στίχους, Είναι σκέτη τρέλα, κυριολεκτικά! Ανάμεσα στα κομμάτια τους κατά την διάρκεια του live έκαναν και μια διασκευή από τους Metalira, το "Αγανάκτηση", όπου εκεί έγινε ο χαμός, όπως και με το τελευταίο κομμάτι τους στο οποίο περίμενε το κοινό μια έκπληξη. Ο παπάς της γειτονιάς εμφανίστηκε στην σκηνή του Eightball και τραγούδησε μαζί τους! Έτσι έκλεισε η βραδιά δυνατά κάνοντάς μας να περιμένουμε με αγωνία για το επόμενο live τους! Ελπίζουμε να γίνει σύντομα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...