Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Shaggy lives! - Season 2 - Έρχεται 19/12/11

Άπειρες μέρες πέρασαν από την 22α Ιουνίου 2011, όπου μεταδόθηκε το τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν 2010 - 2011, της e-ραδιοφωνικής μας εκπομπής με το διακριτικό τίτλο "Shaggy lives!". Όμως η αναμονή τελείωσε. "Nun, das Warten hat ein Ende", που λένε και οι Rammstein. O αγαπημένος RockGenesis Radio, αναμορφώθηκε και ανασυντάχθηκε από το νέο του Γενικό Γραμματέα Κώστα Γιουρτζάκη, και τηρεί πλέον τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει άλλη μια σεζόν της ραδιοφωνικής εκδοχής του KalfasBlog.com. Έτσι, αφού κι εσείς το απαιτήσατε, από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, και κάθε Δευτέρα 21:00 με 23:00, ο Κάλφας θα βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα και τις μουσικές επιλογές του RockGenesis.gr και θα τα σοδομίζει για άλλη μία χρόνια. Σας περιμένουμε!

Shaggy lives! (Δελτίο τύπου): Μέγας τραγουδιστής των 90s, γλωσσοπλάστης και πιθανός μελλοντικός μεσσίας, ο Shaggy γεννήθηκε στις 22/11/1968 στο Kingston της Τζαμάικα. Την δεκαετία του '90 μεσουράνησε στην διεθνή μουσική σκηνή και έφτασε στο απόγειο της δόξας του με το "Mr. Boombastic" από τον ομώνυμο δίσκο (1995).  Το τραγούδι αυτό δε, έχει χαραχτεί στα μυαλά όσων έζησαν αυτή τη δεκαετία, και περιμένει νέα σεζόν της εκπομπής για να "ξυπνήσει", με τον ίδιο τρόπο που θα ενεργοποιηθεί το γονιδίωμα "Ιχώρ" όταν έρθουν οι ΕΛ με τους ιπτάμενους δίσκους τους. Βέβαια τα ίδια λέγαμε και πέρσι, όπου μετά από 22 επεισόδια, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη. Όμως δεν πτοούμαστε. Όπως και ο Shaggy άλλωστε, που έχει περίπου 10 χρόνια να κάνει κάποιο major hit, όμως παρόλα αυτά ζει και είναι ακόμα ενεργός. Γι αυτό και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να δώσουμε άλλο τίτλο στην εκπομπή, εκτός από το "Shaggy lives!" Όπως καταλάβατε τα κοινά της εκπομπής με τον μεγάλο Shaggy έχουν τελειώσει καθώς κάθε Δευτέρα και για 2 ώρες ο Κάλφας (κι όποιος άλλος βρεθεί), θα συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά να σας βομβαρδίζει με tr00 metal κάθε χώρου, με έμφαση φυσικά στο comedy. Επιπλέον ποικίλη ύλη, σχολιασμοί, οι δικές σας παρεμβάσεις, προσκεκλημένοι, διαγωνισμοί, πλούσια δώρα, γυναίκες, λεφτά κτλ. έχουν θέση στο "Shaggy lives!". Σας περιμένουμε ξανά λοιπόν κάθε Δευτέρα στις 21:00, ΜΟΝΟ στο RockGenesis.gr! Και μην ξεχνάτε, ο Shaggy ΖΕΙ!!!


Περισσότερα για την εκπομπή και τους τον συντελεστή της στο http://www.kalfasblog.com/p/shaggy-lives.html .
1 σχόλιο:

  1. DOWNLOAD LINK: http://www.mediafire.com/download.php?neva34yl8ppo8ap

    www.mediafire.com/kalfasblog > "Shaggy lives!" Radio show Season 2 > Shaggy_Lives_Radio_show_2x01_17-12-2011.rar

    O κωδικός είναι πάντα "Shaggylives!". Ναι θέλει και το θαυμαστικό στο τέλος, ναι είναι και case-sensitive και όχι δε θέλει τα εισαγωγικά.

    Το "Shaggy lives!" εκπέμπει ζωντανά κάθε Δευτέρα 21:00 - 23:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έλα, πες την μαλακία σου...