Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΔΜ & Prejudice Reborn @ Κύτταρο 12/01/18

Δέλτα Μι από τα Ημί με χέβυ μπάντα μαζί του, τους Prejudice Reborn και support Sonata Antartika, τι άλλο θέτε για βράδυ Παρασκευής; Δηλαδή και γαμώ κατάστα... Μαζί τους οι Vanishing Kings και stand-up από τον Κώστα Μαλιάτση.

Δελτίο τύπου: " Όταν η φωνή και το ταμπεραμέντο των «Ημισκούμπρια» συναντάει τον αμερικάνικο heavy ήχο και ύφος τότε... ένα πολυδιάστατο πρωτοποριακό Live Happening γίνεται στο Κύτταρο!  Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 η Rock ,Rap , Heavy μπάντα DIMITRIS MENTZELOS & PREJUDICE REBORN θα βρεθούν στη σκηνή του ιστορικού “Kyttaro Live Club” για την πρώτη εμφάνιση της χρονιάς. Μια μεγάλη συναυλία χωρίς προηγούμενο! Η μπάντα θα παίξει κομμάτια από την δισκογραφία της καθώς και ολοκαίνουργια κομμάτια από την νέα δουλειά που ετοιμάζει. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές από διάσημους καλλιτέχνες που επηρέασαν τον ήχο και την πορεία της μπάντας. Η Rap θα συναντήσει τη Rock σε ένα πάρτι με πολύ head-banging και εκλεκτούς καλεσμένους ! "

Δημήτρης Μεντζέλος & Prejudice Reborn live: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, Κύτταρο live, Ηπείρου 48, Αθήνα. Μαζί τους οι Sonata Antartika, Vanishing Kings και Κώστας Μαλιάτσης. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, είσοδος 7 ευρώ. Πάτα δω για το Facebook event page.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...