Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

God's Desire / Disasters @ 8ball 18/12/16

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή στο Eightball (απάνω!) άλλο ένα σπουδαίο πολιτισμικό γεγονός που θα κοσμήσει τα μαγευτικά Λαδάδικα! 


Δελτίο Τύπου: " Συνχωριανοί! Ελάτε στο πανηγύρι που θα γίνει στο 8ball. (απάνω!) Θα έχει παπάδες, γριές, emo, τραβεστές, posers, δεινόσαυρους, γιατρούς, δικηγόρους, δημοσιαγράφους, δημοσιοκάφρους και άλλα πολλά! Μόνο με 1 ευρώ και κάτι ψιλά, δηλαδή με άλλα 4 ευρώ (σύνολο 5) μπορείτε με τα θνητά σας μάτια να παρακολουθήσετε για ακόμα μία φορά την καταστροφή της Ελληνικής μουσικής σκηνής από τις συνήθεις ύποπτες μπάντες. Αυτή τη φορά θα βοηθήσουν και οι RA.M. Το λάιβ θα έχει αποκλειστικά και μόνο: ξύλο, παοκάρα και δεθ μέταλ. Επίσης στο λάιβ θα πωλούνται και μπλουζάκια God's Desire μόνο με 8 ευρώ. Τα πρώτα μπλουζάκια που βγάζουν ποτέ μετά από 10 χρόνια μπάντας (Ναι! Τόσο πίσω έμειναν!) (Η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε τραυματισμό, τεμαχισμό, αυνανισμό, σουρεαλισμό, χιπστερισμό που μπορεί να υποστεί κάποιος θεατής) "

God's Desire & Disasters live: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016, Eightball,  Πίνδου 1, Θεσσαλονίκη. Μαζί τους οι RA.M. Είσοδος €5 με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Πάτα δω for για τη σελίδα του συμβάντος στο Facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...