Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

God's Desire / Disasters / Πούτσες Μπλε @ 8ball

Μη χάσετε αυτή την Παρασκευή στο Eightball μια πρωτοφανή επίδειξη δύναμης της Θεσσαλονικιώτικης comedy σκηνής, με God's Desire, Distasters και Πούτσες Μπλε μαζί στη σκηνή και στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ με μπύρα! 

Δελτίο Τύπου: " Ήρθε η στιγμή που περιμένατε... Κάτι πρόχειρες μπάντες που βρήκαμε και οι God's Desire!!! (άντε καλά και οι "Πούτσες Μπλε") ...έρχονται για να ταράξουν για ακόμα μία φορά τα νερά της τουαλέτας του 8ball και να χτυπήσουν με ορμή, μία δυνατή γονατιά στο πηγούνι της μέταλ μουσικής σκηνής αυτής της πόλης. Αυτή την υπερπαραγωγή μπορούνε να την απολαύσουν τα θνητά σας μάτια μόνο με 5 ευρώ (και θα πάρετε και μια μπύρα, ελάτε ρε, σας παρακαλώ!) After live party: Βαβυλώνα (Απ. Παύλου 5) Χορηγοί: Βαβυλώνα & Pizza Chris. Στο λάιβ δεν θα έχει τζάμπα πίτσες από την Pizza Chris, μετά το λάιβ όμως θα πάμε όλοι μαζί για κρασιά στη Βαβυλώνα και μπορείτε να περάσετε να πάρετε πίτσες από τον χορηγό, που είναι η Pizza Chris, και πουλάει πίτσες, νόστιμες, 1 ευρώ. Τις πίτσες θα τις πληρώσετε. Και τα κρασιά. "

God's Desire, Distasters, Πούτσες Μπλε live: Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, Eightball club,  Πίνδου 1, Θεσσαλονίκη. Μαζί τους οι Πούτσες Μπλε. Είσοδος €5 με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Πάτα δω for για τη σελίδα του συμβάντος στο Facebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...