Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕΧΤΑ: "Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας 3" 12/02/16

Η ΣΕΧΤΑ PRODUCTIONS παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας 3" με το Σέξπυρ και τους stand-up comedians Αλέξανδρο Τιτκώβ και Χρύσα Κατσαρίνη. Στα dexx o Ψύχος από Το Κουρδιστό Πορτοχάλι.

Δελτίο τύπου: " Στις 12 Φεβρουαρίου την Παρασκευή, η γνωστή σε σβόλους παράσταση ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ το ΙΙΙ, επισκέπτεται για πρώτη φορά το Παγκράτι και το The Barock CLUB... Σε ένα χώρο ζεστό οι καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν θερμική ισορροπία χαμηλώνοντας την θερμοκρασία με τα αστεία τους... Stand up comedy και music comedy μέχρις εσχάτων που όμως αν έρθετε θα τα έχετε ήδη δει... τα έσχατα.. Ο SexPyr "The Human Man" με τα απίθανα τραγούδια του θα μας ταξιδέψει σε μελωδίες και σε εποχές που το μπαροκ κυριαρχούσε, ενώ ο Alexandros Titkov θα μας αναλύσει τις πιο απίθανες σκέψεις που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπας στο μυελό των οστών του. Η παράσταση θα έχει και γυναίκες με πρώτη και κύρια την Xrysa Katsarini που ενώ θα τα λέει όποιος την κοζάρει ερωτικά θα πληρώνει παραπάνω καθώς σωματοφύλακες από μπαρόκ εποχές θα τον καταχεριάζουν... Special quest πάλι γυναίκα, η Stella Karabakaki από το Βitch Party στην πρώτη της παγκόσμια εμφάνιση σε σκηνή! Στα dexx θα κάθεται για να ξεκουραστεί, αφού πρώτα έκανε την αφίσα, θα κάνει και ήχο και θα φτιάξει και το ραδιοφωνικό σποτ θα ψήσει και καφέδες ο ipsychos- Ioannis Psychos! Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να πάρουμε δώρα στις γκόμενες και γκόμενους μας του Αγίου Σερπαντίνου! "


"Δε μας ξέρει ούτε η μάνα σας 3": Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016, BaRock music club, Πρατίνου 5, Παγκράτι, Αθήνα. Ώρα έναρξης: 22:00, είσοδος 5 ευρώ. Πάτα δω for the Facebook event page.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...