Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Trendy HooliGuns live @ Ground Zero 16/05/15

Αυτό που θέλατε, αυτό που ζητούσατε. Παρουσίαση του νέου δίσκου "Hooligunισμός" από τα Τρέντυ αγόρια που εσείς αγαπήσατε. Η εκδήλωση στηρίζεται επικοινωνιακά από το KalfasBlog.com.

Δελτίο τύπου: " Ήρθε η ώρα, μετά από διαδοχικά κλεισίματα μαγαζιών, αποχωρήσεις μελών, εκατοντάδων ποσταρισμάτων για το νέο δίσκο που έρχεται, οι Trendy HooliGuns συναντιόνται, ακόμα μια φορά με τους MindThreat, με σκοπό να σας θυμίσουν τα μαλλιά πως κουνιούνται... Αλλά και αν δεν έχετε μαλλιά, οι Trendy HooliGuns σας περιμένουν στον χώρο τους, στο νεοανεγερθέν υπερμάγαζο Ground Zero για να σας παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο, με όσα κομμάτια προλάβουν να βγάλουν στις 2 πρόβες που θα κάνουν και με τα υπόλοιπα να παίζουν όλο το βράδυ στα ηχεία...Αναμένεται και special Αλκιβιάδης quest έκπληξη! Όσο για τους MindThreat έχουν να τα κάνουν πάλι λίμπα, γιατί είναι και οι πρώτοι στο making liba of a place! Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα και όλα αυτά θα γίνουν το Σάββατο, στις 16 Μαΐου... Έχει να γίνει ''ΤΟ ΠΑΡΤΥ'' του αιώνα παιδιά! "

Trendy HooliGuns & MindThreat live: Σάββατο, 16Μαΐου 2015, Ground Zero Club, Ευελπίδων 97Α, Αθήνα. Είσοδος €5 με μπύρα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Facebook event page εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...