Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Δελτίο τύπου του RockGenesis.gr

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η παρέα των ακροατών του πιο rock διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, του RockGenesis.gr, μεγαλώνει και υποδέχεται με χαρά τους φίλους αναγνώστες του μεγαλύτερου rock webzine της χώρας, του Rocking.gr, σε μία σύμπραξη γνώσης και εμπειρίας πάνω στην rock κουλτούρα που έλειπε από την καθημερινότητα και θα συζητηθεί. 

Με την τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα της ομάδας του RockGenesis στο ραδιόφωνο και το μεράκι και την πρωτοποριακή αίσθηση της ομάδας του Rocking.gr στην μουσική επικαιρότητα, γεννήθηκε ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός-πρόταση, που εκπέμπει μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr και σας προ(σ)καλεί να τον κάνετε αγαπημένη συνήθεια. 

 Με στόχο την ενημέρωση πάνω σε κάθε ρεύμα του «σκληρού ήχου» και την ψυχαγωγία σε ρυθμούς rock, όλες οι φωνές των αγαπημένων σας παραγωγών του RockGenesis.gr μπλέκονται με τις φωνές των αγαπημένων σας συντακτών του Rocking.gr, σε μία συνεργασία που θα δώσει στο επαγγελματικό ραδιόφωνο ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το ερασιτεχνικό. Σας καλωσορίζουμε στην παρέα του Rocking Radio

Οι παραγωγοί του RockGenesis.gr και οι συντάκτες του Rocking.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...