Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Trendy HooliGuns live @ Τώρα Κ44 31/05/13

Το KalfasBlog.com σμπρώχνει και χορηγεί επικοινωνιακά άλλο ένα τζάμπα event. Ένα event γροθιά στα δόντια της κρίσης. Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στη επικείμενη εμφάνιση των Trendy HooliGuns στο Γκάζι και στο ΤΩΡΑ Κ44, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο. Όλες οι λεπτομέρειες παρακάτω:

Δελτίο τύπου: " Την Παρασκευή 31 του Μάη οι Trendy HooliGuns με παρέα στα dexx τον σεβαστό ηγούμενο Δημήτρη Μεντζέλο (Ημμισκουμπρια) και με την σύμπραξη του μεταλλικού υπερθεάματος των Mindthreat σας περιμένουν στο K44 για να σας παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ''RISE OF THE HOOLIGUNS IV''. Το πανηγύρι ξεκινάει στις 9, και τελειώνει όποτε φύγετε, τοστ, μπλούζες και το rise of the hooliguns σε digipack θα μοιράζονται και θα πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές κατά βούληση, γυμνόστηθοι άνδρες θα καθαρίζουν κρεμμύδια και μια χοντρή θα χορεύει μπαλαλάικα. Όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο, στο Γκάζι πλησίον του σταθμού Κεραμεικού στο ιστορικό πλέον Κ44. Σας Περιμένουμε όλους! Όποιος λείψει θα τον πετύχουμε και θα τον χουλιγκανίσουμε βάναυσα! "
 
Trendy HooliGuns live: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013, ΤΩΡΑ Κ44, Λ. Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, Αθήνα. Μαζί τους οι Mindthreat & Δ. Μεντζέλος on dexx. Είσοδος ελεύθερη, οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...