Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Trendy HooliGuns live @ Bat City 26/05/12

Αυτή είναι η 400η ανάρτηση για το KalfasBlog.com, και τι καλύτερος τρόπος να το γιορτάσουμε παρουσιάζοντας ένα καυτό event το οποίο μάλιστα στηρίζουμε, χορηγώντας το επικοινωνιακά.

Δελτίο Τύπου: Το Σάββατο στις 26 Μαΐου στο Bat City θα λάβει χώρα ένας αγώνας μέχρι τελικής πτώσεως. Οι σατυρικά κωμικοκαταστροφικοί Trendy HooliGuns απέναντι και μαζί και χώρια στους εκρηκτικά σαδομαζοχιστικούς Βορειοελλαδίτες Psycho Choke σε ένα Live μέχρι τελικής πτώσεως. Οι μεν Trendy γιορτάζουν την διαδικτυακή itunoέκδοση του Release the Kraken του 3ου δίσκου τους και δεύτερου από την Warner/Legend και οι δε Psycho Choke οργώνουν την Ελλάδα πάνω κάτω παρουσιάζοντας τον τελευταίο δίσκο τους και ετοιμάζοντας τον επόμενο που αναμένεται να σας ανατινάξει εξίσου. Get Down και Ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τα μυαλά στα κιγκλιδώματα. Η είσοδος 10 ευρώ με μπύρα για να βγουν τα έξοδα και η έξοδος κλειστή μέχρι να πληρώσετε. 

Trendy HooliGuns / Psycho Choke live. Σάββατο, 26 Μαΐου 2012, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11.  Είσοδος €10 με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.  Facebook event page here.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...