Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Trendy HooliGuns live @ Bat City 01/10/11

EDIT 21/09: Οι Trendy HooliGuns με λύπη και βαθιά θλίψη ανακοινώνουν ότι το λάιβ της 1ης Οκτωβρίου δεν θα παραβρεθούν λόγω σπασμένου χεριού του φίλτατου συντρόφου μας και ντράμερ Παντελή Κουλουρίδη... Ήταν δυνατό το σπάσιμο, που το χέρι του βρίσκετε μέσα σε ιδικό θάλαμο δημιουργίας νέου ιστού... Ευχαριστούμε πολύ για τη κατανόηση και συγνώμη για το σπάσιμο... Μέτα την ίαση του χεριού ακολουθούν πολλά ακόμα λαιβ!

To KalfasBlog.com, στηρίζοντας πάντα την ποιότητα και την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, χορηγεί επικοινωνιακά το παρακάτω event. Επίσης θα έχω γενέθλια τότε, να μου φέρετε δώρα, ρεμάλια. Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου: Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, δύο από τους πιο φαντασμαγορικούς αντιπρόσωπους του μουσικοσατυρικού χώρου συναντιούνται στο Bat City για μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία και στα θρησκευτικά για πάντα και για αρκούδες. Οι Trendy HooliGuns μαζί με super fantastic special guest την αυτού μεγαλειότης Σπύρο Γραμμένο, αναμένεται να προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης και θαυμασμού, σε μια βραδιά απείρου κάλου. Μαζί τους οι μεταλλικοί The 4 Sandmen, οι οποίοι θα τα παίξουν όλα και συμφέρουν. Η είσοδος είναι 8 ευρώ με μπύρα όπως πάντα και η έξοδος θα παραμείνει κλειστή έως το τέλος του live. Για περισσότερες πληροφορίες ζητάτε πάρα πολλά και η αφίσα μιλάει από μόνη της.

Trendy HooliGuns / Σπύρος Γραμμένος / The 4 Sandmen live. Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011, Αθήνα, Bat City, Λ. Αλεξάνδρας 11.  Είσοδος €8 με μπύρα, οι πόρτες ανοίγουν στις 19:42:31, πες 20:00.  Facebook event page here.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...