Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σέξπυρ live @ ZAS BAR 22/07/11

Είναι αλήθεια, δεν είναι διαφημιστικό τρικ! Μετά από πολύ καιρό γίνεται πραγματικότητα! Το reunion δύο σατυρικών καλλιτεχνών που αγάπησαν και αγαπήθηκαν μεταξύ τους και όχι μόνο. Οι Σέξπυρ και Μπεμπέκος ξανά μαζί μετά από διάλλειμα τριών χρόνων σε μια απόλυτα μουσικοσατυρική βραδιά όπου θα παίξουν όλες τους τις επιτυχημένες αποτυχίες. Τραγούδια όπως το "Μυρίζει ψάρι", ο "Ελβετικός σουγιάς", η "Φυγή" το 1 και το 2, το "Μαύρο πρόβατο" καθώς επίσης το "10 λεπτά κήρυγμα", "Η μικρή Λουλού", το "Είμαι και γαμώ", "Το πάρτι με τα ούζα", "Η γκάιντα" και άλλα πολλά πρόκειται να σας διασκεδάσουν μέχρι πρωίας. Θα φέρναμε και Trendy HooliGuns αλλά είναι διακοπές και θα έρθουν οι μισοί.

Παρόλα αυτά σας φέρνουμε το extra δώρο έκπληξη που ακούει στο όνομα MC TAFOS ή Tafoplakium που αναμένεται να ερμηνεύσει νέες και παλιές του δημιουργίες! Μαζί τους αν έχει ρεπό ο Μαυρίλος που θα προσφέρει μουσική από το στόμα! Όλα αυτά την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011, στο ZAS BAR στου Ψυρρή. Είσοδος της πλάκας, όπως και το event στα 5 ευρώ με μπύρα για τους τσαμπατζήδες. Έναρξη στις 22:00.

Σέξπυρ & Μπεμπέκος live at Zas Bar, Αγίας Θέκλας 12, Μοναστηράκι. Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011, 22:00. Μαζί τους οι MC Τάφος και Μαυρίλος (αν έχει ρεπό). Είσοδος €5 με μπύρα. Click here for the Facebook event page.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, πες την μαλακία σου...